PROGNOZA METEO noiembrie 2021. Când încep ninsorile în România

Ultima lună de toamnă aduce ninsori doar în zona montană, însă meteorologii avertizează că iarna va fi una grea, în ton cu criza energetică.

22 oct. 2021, 15:56
PROGNOZA METEO noiembrie 2021. Când încep ninsorile în România

PROGNOZA METEO Săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021

Cu excepţia regiunilor nord-estice, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, temperaturile medii se vor situa sub cele specifice acestei perioade.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane, anunţă ANM.

METEO Săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în cele nord-estice şi la munte.

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-estice.

PROGNOZA METEO 23 octombrie. Vremea se răceşte brusc, temperaturile coboară sub zero grade în zona periurbană a Capitalei
PROGNOZA METEO Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

PROGNOZA METEO Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă deficitară în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru iarna 2021 – 2022. Când încep ninsorile în România
Au apărut primele prognoza pentru lunile de iarnă, lansate de meteorologii de la Accuweather. Pentru mare parte din Europa, iarna va fi asemanătoare cu cea precedentă. În România, gerul va lovi cu adevărat mai spre ianuarie – februarie.

Prognoza meteo în România. Cum va fi la iarnă. Alertă de la meteorologi

Potrivit Accuweather, în România va fi vreme rece cel mai probabil la începutul anului viitor, în ianuarie – februarie. Zonele predispuse la temperaturi foarte scăzute şi ninsori puternice sunt Maramureş, Moldova şi Transilvania.

La nivelul Europei sunt aşteptate perioade cu furtuni, vânt în vestul şi sud-vestul continetului. Cele mai puternice fenomene vor avea loc cel mai probabil în sudul Franţei, Spaniei sau Portugaliei.


loading...