Prognoza METEO pe 3 zile: Vremea rămâne închisă, dar cu temperaturi mari pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Luni vremea este în general închisă dar se ameliorează sub aspectul precipitaţiilor. Ploile sunt tot mai slabe şi se retrag spre estul ţării, în celelalte zone practic doar izolat mai plouă slab. La munte mai sunt posibile precipitaţii mixte şi tot aici vântul mai are ceva răbufniri pe creste. Pe arii restrânse vizibilitatea scade semnificativ din cauza ceţii.

RomaniaTV.net
02 mart. 2014, 14:39
Prognoza METEO pe 3 zile: Vremea rămâne închisă, dar cu temperaturi mari pentru această perioadă

PROGNOZA METEO. Temperaturile sunt în continuare mai mari decât ar fi normal la acesat dată. Vorbim despre maxime ce pleacă de la 4…5 grade în Moldova şi ajung la 13…14 grade în nord-vestul ţării.

PROGNOZA METEO. Luni, în Capitală, soarele rămâne ascuns după un strat de nori destul de consistent, dar nu mai plouă. E însă o idee mai bine sub aspect termic decât în mod normal, maximele ajung la 8..9 grade.

PROGNOZA METEO. Marţi ploile revin pe arii extinse şi vor fi în general moderate cantitativ în Oltenia şi în Muntenia iar în celelalte regiuni va plouă pe arii ceva mai restrânse şi mai puţin însemnat din punct de vedere cantitativ. În zonele montane vor mai fi precipitaţii mixte. În zone restrânse va fi ceaţă. Vântul prinde putere la munte dar trecător se intensifica şi în celelalte zone. Va fi însă o zi mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii martie în majoritatea regiunilor, cu maxime cuprinse în general între 5 grade în Moldova şi 14 grade în vestul ţării.

Şi în Capitală vremea se menţine mohorâtă, temporar plouă slab iar vântul suflă fără să devină supărător. După amiază vor fi maxime de 8..9 grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri vremea rămâne caldă în mai toată ţară pentru prima decadă a lunii martie, meteorologii prognozează maxime cuprinse în general între 7 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în vestul şi în nord-vestul ţării. Cerul rămâne încărcat de nori în cea mai mare parte a zilei şi temporar plouă în majoritatea regiunilor.

La munte izolat cantităţile de apă rezultate în urmă precipitaţiilor sunt mai insemante, iar la peste 1500 m altitudine vor fi precipitaţii mixte. Izolat va fi ceaţă. Vântul se intensifica temporar în sud, în sud-est şi pe crestele munţilor.

De vreme caldă au parte la jumătatea săptămânii şi bucureştenii. Cerul este acoperit de nori o bună parte a zilei şi trecător mai plouă. Maximele vor fi în jur de 10 grade.

PROGNOZA METEO. Joi vom avea parte tot de vreme închisă dar mai caldă decât în mod obişnuit. Temporar mai plouă în unele zone, iar în zonele montane mai înalte mai cad precipitaţii mixte, iar ceaţă e prezenţa izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 15 grade  Spre sfârşitul săptămânii valorile termice sunt mai ridicate decât mediile multianuale dar treptat şansele de aparite a precipitaţiilor sunt tot mai mici pe măsură ce se apropie weekendul.