PROGNOZA METEO pe trei zile: Avem parte de temperaturi de luna mai în plin februarie

PROGNOZA METEO. Temperaturile primăvăratice vor continua să ne încânte în următoarele zile, iar soarele va domina cerul. Chiar dacă pe alocuri va apărea ceaţa, iar vântul abia adie.

11 feb. 2014, 15:33
PROGNOZA METEO pe trei zile: Avem parte de temperaturi de luna mai în plin februarie

PROGNOZA METEO. Miercuri ne vom bucura tot de vreme caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, precum şi la deal si la munte. meteorologii prognozeza asadara maxime de la 7 grade si 17 grade, izolat mai scăzute în Moldova, până spre 4 grade. Local în vest şi în centru va fi şi mai cald, până în jur de 19 grade. Înnorări temporare vor mai ales în regiunile vestice, unde pe arii restrânse plouă slab. În celelate regiuni cerul e variabil, aşadar soarele e prezent din când în când şi doar izolat sunt posibile ploi slabe. Dimineaţa pe arii restrânse în zonele joase sunt condiţii de ceaţă. Vântul suflă mai alert la munte, în vestul ţării, dar izolat prinde putere şi în celelalte zone.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri vremea caldă îi răsfaţă şi pe bucureşteni, meteorologii anunţă 10, poate chiar 11 grade după-amiază la umbră. Dimineaţă sunt mai mulţi nori pe cer şi sunt condiţii de ceaţă, apoi soarele e tot mai darnic, iar vântul abia adie, vorbim aşadar despre o zi de primăvară autentică.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Joi, temperaturile scad, mai ales în jumătatea de nord-vest a ţării, unde meteorologii prognozează maxime chiar şi cu mai mult de 10 grade sub cele din ziua precedentă, adică vor fi de la 3 grade în nordul Moldovei până la 14 grade în Dobrogea, ceea ce înseamnă o vreme mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii februarie în aproape toată ţară. Cerul se înnorează temporar şi mai aşteptăm ploi slabe, local în nord şi în centru şi doar izolat în celelalte regiuni. În zonele montane vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Ceaţa va mai fi prezentă doar izolat în zonele joase.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, temperatura scade uşor, iar după-amiaza termemotrele arată de la 7 la 9 grade, adică vremea este încă uşor mai caldă decât în mod normal. Cerul e variabil, doar temporar norii strâng rândurile şi cresc şansele ca trecător să plouă slab.

PROGNOZA METEO. Vineri valorile termice se menţin mai mari decât mediile multinuale specifice datei din calendar, vorbim depsre maxime de la 5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 13 grade în vestul Olteniei. Norii acoperă din când în cerul şi mai ales spre seara şi nopatea aduc ploi slabe, local în vest, în nord-vest şi în centru şi doar izolat în celelalte regiuni. La munte vor fi precipitaţii mixte, iar în zonele joase din sud şi est, dimineaţa vor fi conditii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri vremea mai caldă decât în mod normal nu ocoleşte Capitala, vom avea parte de maxime de 9, 10 grade după-amiaza. Sunt şanse sporite ca ziua să înceapă cu ceaţă, apoi norii acoperă temporar cerul.

b. Sâmbătă va fi o zi cu vreme de primăvară caldă şi frumoasă. Doar în primele ore sunt înnorări în est, însă doar izolat în Carpaţii Orientali mai sunt posibile precipitaţii mixte slabe. În rest soarele e prezent mai toată ziua şi împarte cerul cu câţiva nori. Dimineaţa, izolat, e posibil să mai fie ceaţă. Maximele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade. În ultima zi a săptămânii, dar şi începutul săptămânii viitoare ne aduc vreme mult mai caldă decât în mod normal în această perioadă în cea mai mare parte a ţării, cu maxime ce trec de 15 grade în unele zone. Şansele de precipitaţii sunt mai mari în vest, în nord şi în centru, iar în zonele joase, cu precădere cele din sud şi est, va fi ceaţă cu caracter local.