PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Continuă să fie frig, dar scăpăm de ploi

Vremea va continua să fie rece în prima jumătate a săptămânii viitoare, dar aria precipitaţiilor se va restrânge şi ele se vor semnala doar cu totul izolat şi în cantităţi mai mici decât în ultimele zile.

14 apr. 2019, 13:11
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Continuă să fie frig, dar scăpăm de ploi

Luni, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va mai avea înnorări și va ploua local în sud-vestul și estul țării. În rest, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in nordul Moldovei și 17 grade in Banat, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 și 5 grade. Local în regiunile intracarpatice și izolat în restul teritoriului se va semnala brumă.

Şi la Bucureşti, luni, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține rece pentru această perioadă. Cerul va mai avea unele înnorări în cursul zilei, când și vântul va prezenta ușoare intensificări, apoi se va degaja. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Marţi, vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în regiunile estice, nordice și centrale, unde cerul va fi mai mult noros și local va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploile se vor semnala cu totul izolat, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. La munte, iar noaptea, trecător și izolat și în Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales în cursul zilei, în zona înaltă de munte, precum și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade în nord-est și 19 grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 6 grade.

La Bucureşti, marţi, cerul va fi temporar noros și vor fi condiții ca, trecător, mai ales noaptea, să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

Miercuri, cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii extinse în jumătatea de est a țării și local în rest. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar trecător și la cote mai reduse și în estul și nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade.

Miercuri, la Bucureşti, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…13 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.


loading...
Partenerii noștri