PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme rece în cea mai mare parte a ţării

PROGNOZA METEO. Vremea se va răcori, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Miercuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei şi în Moldova şi 20 de grade în nord-vestul extrem. Joi, norii ameninţători vor acoperi cerul şi vor lăsa averse şi descărcări electrice în vest, centru şi nord şi pe arii restrânse în rest. Şi pe parcursul zilei de vineri vremea rămâne răcoroasă în majoritatea zonelor ţării, în condiţiile în care norii împart cerul cu soarele şi local va mai ploua.

13 mai 2014, 15:56
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme rece în cea mai mare parte a ţării

PROGNOZA METEO. Miercuri, meteorologii anunta ca instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar vremea va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Vor fi înnorări şi pe arii extinse ploi cu tunete si tunete fulgere. Cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de l/mp, iar în sudul Banatului, în dealurile Olteniei şi Munteniei şi zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea, se vor cumula local 60-70 de l/mp. Izolat va cădea grindină, iar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu rafale mai intense asociate averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade in estul Transilvaniei si in Moldova şi 20 de grade in nord-vestul extrem.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va răcori, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi înnorări, averse, descărcări electrice şi rafale de vânt, fenomenele urmând a fi mai intense în cursul după-amiezei şi al serii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se va menţine în general instabilă şi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Nori amenintatori vor acoperi cerul şi vor lasa averse şi descărcări electrice în vest, centru şi nord şi pe arii restrânse în rest. Cantităţile de apă vor mai depăşi 20-25 de l/mp local în regiunile vestice şi izolat în cele nord-estice. Vântul va sufla cu putere in majoritatea zonelor, iar pe crestele montane inalte, trecător, vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime vor avea valori de la 10-11 de grade în sud-vest până la 21-22 de grade în estul extrem şi în sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se racoreste si in Capitala, unde termometrele stang cel mult 16 grade si in plus bate vantul, astfel ca senzatia de rece va fi accentuata. Norii nu se dau dusi şi trecător va mai ploua.

PROGNOZA METEO. Si pe parcursul zilei de vineri vremea ramane racoroasa în majoritatea zonelor tarii, in conditiile in care norii impart cerul cu soarele si local va mai ploua. Vântul este mai agitat prin Banat, Dobrogea şi pe la munte, iar dupa-amiaza vine cu temperaturi de la 14 grade in dealurile de vest şi in cele sudice si 22 de grade in est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine răcoroasă si in Capitala, unde nu vor fi mai mult de 16-17 grade. Din cand in cand, norii domina cerul şi lasa trecator ploi slabe. Vantul mai scade intensitate fata de ziua precedenta, dar nu va fi tocmai linistit.