PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească, dar nu scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. Vremea va continua să se încălzească ușor, vineri, dar va deveni instabilă în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană. Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească îndeosebi în jumătatea sudică a teritoriului. Duminică, vremea va deveni instabilă, iar valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea de nord, unde va deveni răcoroasă.

09 iun. 2016, 14:17
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vremea va continua să se încălzească, dar nu scăpăm de ploi

PROGNOZA METEO. În noaptea de joi spre vineri, vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice, în nord-vestul și nordul țării, iar la începutul nopții și în zonele de munte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime
se vor încadra între 8 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni spre 4-5 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine răcoroasă, cu o temperatură minimă de 10…12 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab.

PROGNOZA METEO. VINERI, vremea va continua să se încălzească ușor, dar va deveni, în general, instabilă în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană. Înnorările se vor accentua și mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei, precum și în zonele de munte și local în Transilvania, Crișana, Banat și nordul Olteniei. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în orele serii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in nordul Moldovei și 28 de grade în Câmpia Română.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în orele serii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26-27 de grade.

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ, vremea va continua să se încălzească îndeosebi în jumătatea sudică a teritoriului. În cursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice, precum și în zonele montane și submontane, unde local, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar cu totul izolat. Noaptea, înnorările se vor accentua, iar aria ploilor se va extinde în jumătatea de vest a țării. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25 l/mp și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 in Bucovina si pe litoral și 30 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în cursul nopţii, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade.

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, vremea va deveni instabilă, iar valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea de nord, unde va deveni răcoroasă. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va fi mai mult noros, va ploua mai ales sub formă de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. În sud-estul și sudul extrem, înnorările se vor accentua mai ales spre orele serii și în cursul nopții, când vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și local averse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 16 grade in nordul Moldovei și 27 de grade in Muntenia.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și noaptea când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.