PROGNOZA METEO pe trei zile. Weekend deosebit de cald în ţară

PROGNOZA METEO. Temperaturile vor depăşi normalul perioadei în acest weekend, ridicând până la 24 de grade.

RomaniaTV.net
20 mart. 2014, 14:56
PROGNOZA METEO pe trei zile. Weekend deosebit de cald în ţară

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă la nivelul întregii ţări, temperaturile fiind cu 10 grade peste normalul perioadei. Soarele va domina cerul şi doar sporadic se vor arăta nori prin nordul ţării. Vântul se agita prin Banat şi în zona montană înaltă şi numai izolat în Crişana şi Moldova. Temperaturile maxime vor pleca de la 12…15 grade în Delta Dunării şi pe litoral şi se vor opri la 22 de grade în Câmpia Română.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă vineri pentru această dată din an. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi în continuare frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată calendaristică în cea mai mare parte a ţării. Aproape nici un nor nu se va arăta pe cer, iar vântul se mai agită prin regiunile vestice şi de răsărit, precum şi în zona montană înaltă. Amiaza vine cu temperaturi de la 10…12 grade pe litoral si in Delta Dunarii pana la 23 de grade in regiunile vestice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine frumoasă sâmbătă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată calendaristică. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va rămâne domol. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

PROGNOZA METEO. Duminică vremea rămâne frumoasă şi foarte caldă. Cerul va fi variabil şi abia spre seară şi mai ales în cursul nopţii se arată câţiva nori în vestul teritoriului, unde izolat va ploua slab. Vântul cald din sud va fi mai iute în Banat, Crişana, dar şi în zona montană înaltă. Temperaturile vor atinge 24 de grade în Lunca Dunării, plecând de la 11…13 grade pe litoral şi în Delta Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În ultima zi a săptămânii vremea rămâne frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată în Bucureşti. Soarele ţine agenda zilei, iar vântul este liniştit, o zi numai bună de plimbare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

PROGNOZA METEO. Şi luni meteorologii anunţă o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, cu maxime ce se vor situa între 14 şi 24 de grade. De marţi însă, temperaturile încep să scadă şi se vor apropia de cele normale pentru ultima decadă a lunii martie. De asemenea, se întorc şi ploile, în special în regiunile vestice, sudice şi centrale. Sunt posibile şi ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice.