PROGNOZA METEO pe următoarele zile: Unde îşi fac apariţia ploile

PROGNOZA METEO. Temperaturile se vor menţine ridicate în următoarele zile, însă îşi vor face apariţia şi ploile, care pot avea, local, caracter de furtuni însoţite de descărcări electrice şi vânt puternic.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 15:44
PROGNOZA METEO pe următoarele zile: Unde îşi fac apariţia ploile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în regiunile nord-vestice și posibil izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, dar de scurtă durată, în timpul ploilor și în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor încadra între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 15 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și trecător, condiții pentru averse și descărcări electrice, mai ales în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi deosebit de caldă, dar va deveni, în general instabilă, în majoritatea regiunilor. Îndeosebi pe parcursul zilei, în jumătatea de nord a țării și pe arii restrânse în rest, vor fi înnorări temporar
accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile și cu caracter torențial, izolat vor fi mai însemnate cantitativ și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17…18 grade în nordul litoralului, până în jur de 30 de grade în Oltenia și în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă, astfel că temperatura maximă va fi în jurul valorii de 29 de grade, iar minima de 12…14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales ziua, când la munte și izolat în celelalte regiuni, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în nordul litoralului și 28…29 de grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime între 5 și 15 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține deosebit de caldă. Local, din orele amiezii vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor putea avea caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 29 de grade, iar cele minime între 6 și 15 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi, în continuare, deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare de semnalare după-amiază și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va răci față de ziua precedentă, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei, cu excepția regiunilor sudice și de sud-est, unde se vor situa ușor peste acestea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în special pe parcursul zilei, la munte și în sudul țării și pe arii restrânse în centru. Vântul va avea intensificări la munte și trecător și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra 16 și 26 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Deși valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări, mai ales după-amiaza și seara, când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO MINIVACANTA DE 1 MAI. Vremea va fi caldă, în cea mai mare parte a țării. Izolat și trecător, vor mai fi averse și descărcări electrice, în special la munte.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această perioadă.