Prognoza meteo pentru Bucureşti actualizată. Vreme rece şi ploi, apoi iar ninsori şi ger

Vremea va deveni rece, local geroasă în cursul nopților și dimineților, de la mijlocul săptămânii. În cursul acestei zile se vor semnala ploi în Capitală, dar spre seara se revin ninsorile şi este posibil să se depună un strat nou de zăpadă.

12 ian. 2021, 12:48
Prognoza meteo pentru Bucureşti actualizată. Vreme rece şi ploi, apoi iar ninsori şi ger

Prognoza meteo pentru Bucureşti actualizată. În următoarele ore vor fi perioade în care se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud se vor acumula cantități, local de peste 10…15 l/mp, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vor predomina ninsorile și local se va depune strat nou de zăpadă, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei. În Bărăgan și Dobrogea vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ploaie, iar izolat se va forma polei. Vântul va avea unele intensificări pe litoral, unde rafalele vor depăși temporar 40…50 km/h.

Citeşte şi: Prognoza meteo ianuarie – februarie. Ninsori şi ger în toată ţara în următoarele săptămâni

Prognoza meteo pentru Bucureşti actualizată. În intervalul 12.01.2021, ORA 12:00 -13.01.2021, ORA 10:00 vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații. Ziua vor predomina ploile, iar noaptea se vor semnala precipitații
sub formă de lapoviță și ninsoare și este posibil să se depună strat nou de zăpadă. Se vor acumula cantități de apă
de 8…10 l/mp, izolat posibil peste 12 l/mp. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2
grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

În a doua parte a săptămânii, vremea va deveni rece, local geroasă în cursul nopților și dimineților. Local și temporar va mai ninge îndeosebi în zona de munte și în regiunile intracarpatice.


loading...