Prognoza METEO pentru săptămâna 12-18 FEBRUARIE. Se schimbă VREMEA

Publicat: Duminică, 11 Februarie 2018 16:29 // Actualizat: Duminică, 11 Februarie 2018 17:25 // Sursa: romaniatv.net

Vremea se va schimba în săptămâna 12-18 februarie, atât în ţară, cât şi în Bucureşti.

Prognoza METEO DUMINICĂ La noapte cerul va fi temporar noros și vor mai fi precipitații slabe cantitativ, predominant ninsori local în sud-estul teritoriului și doar fulguieli izolate în rest. Vântul va mai prezenta unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 grade în estul Transilvaniei și 1 grad în nordul litoralului. Cu totul izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru precipitații slabe cantitativ, va fi mai ridicată la începutul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Prognoza METEO LUNI Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări temporare și doar izolat va mai fulgui, la munte și, posibil, în estul extrem al țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0...1 grad în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 8...9 grade în Oltenia și sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 și 0 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali. Va fi ceață izolat, mai ales noaptea, cu precădere în sudul teritoriului.

BUCUREŞTI Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza METEO MARTI Vremea va deveni în general închisă. Se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ploaie în zonele joase de relief și predominant ninsori la munte, în extindere treptată, în cursul zilei peste jumătatea de vest a țării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. În sud-vestul teritoriului cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte, în special ale Carpaților Meridionali, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în regiunile sudice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 2 grade. Dimineața, izolat, se va semnala ceață, mai ales în regiunile sudice.

BUCUREŞTI Cerul va prezenta înnorări temporare, mai accentuate spre seară, dar îndeosebi noaptea, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4-5 grade, iar cea minimă de 0-1 grad. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza METEO MIERCURI Vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în vestul, centrul și nordul țării și predominant ploi în sud și sud-est. Pe arii restrânse, în regiunile sudice și la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, iar temporar și la cote mai reduse și în sud, centru și est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1...0 grade în nordul Moldovei și 8...9 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de 0...1 grad.

Prognoza METEO JOI Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării, unde vor mai fi precipitații, mai ales sub formă de ninsoare. În sud și sud-est, înnorările vor fi temporare, și vor predomina ploile, la nivel local. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în sudul extrem. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1...0 grade în nordul Moldovei și 7...8 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 0 grade. Noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general închisă și temporar, ziua, va mai ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -3...-2 grade.

Prognoza METEO DE VINERI PANA DUMINICA Valorile termice vor crește ușor și treptat, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice. Trecător, mai ales în partea a doua a intervalului, vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, cu precădere în vestul, centrul și nordul țării.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7564
RON
27 Mar
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H