PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii: Vreme rece şi ploi în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine instabilă. În cea mai mare parte a ţării se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificãri de scurtă durată ale vântului şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 28 de grade. Şi în Bucureşti, vremea va fi închisă şi va ploua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. Şi weekendul debutează cu vreme rece şi ploi. 

RomaniaTV.net
28 iun. 2018, 14:52
PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii: Vreme rece şi ploi în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi mai mult noros. Vor fi averse, descărcări electrice şi pe arii restrânse intensificări ale vântului în toate regiunile. Cantitãţile de apã vor fi mai însemnate la munte, în Muntenia, Moldova şi Transilvania, unde se vor depãşi local 20…25 l/mp şi izolat 40 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 grade.

BUCURESTI. Cerul va fi noros şi se vor semnala averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 16 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi instabilã şi în general închisã. În cea mai mare parte a ţãrii se vor semnala averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi vor fi condiţii de grindinã. Îndeosebi în zonele deluroase, montane, în Moldova şi în Transilvania, prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantitãţi de apã de 20…30 l/mp şi pe arii restrânse 50…60 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

BUCURESTI Vremea va fi în general instabilă şi închisă. Se vor semnala averse, însoţite de descãrcãri electrice şi, posibil, intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va rãmâne în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în jumãtatea de est a ţãrii, la deal şi la munte, zone unde vor mai fi cantitãţi însemnate de apã, şi local în celelalte regiuni. Vor fi condiţii de grindinã. Vântul va avea intensificãri temporare în majoritatea regiunilor, în special în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 28 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade.

BUCURESTI Vremea va fi în continuare instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 25…26 de grade, iar cea minimã de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitaţiilor, dar din punct de vedere termic va fi rece pentru aceastã datã. Vor fi înnorãri, averse şi descãrcãri electrice, local, îndeosebi în nordul, centrul, sudul ţãrii şi la munte. Pe spaţii mici cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. La munte, la altitudini mai mari de 2000 m, mai ales în Carpaţii Meridionali, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, temporar şi în regiunile estice şi în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia şi Muntenia, iar cele minime între 5 şi 15 grade, mai ridicate, spre 18 grade, pe litoral şi în deltã.

BUCURESTI Vremea va fi rece şi în general închisã. Temporar, cu precãdere în cursul zilei, va ploua şi vor fi condiţii, trecãtor, de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimã va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menţine rece. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 şi 26 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade, uşor mai ridicate în deltã şi pe litoral, spre 18 grade, dar şi mai scãzute, pânã în jurul a 3 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei. Vor mai fi înnorãri şi ploi slabe, de scurtã duratã, pe arii restrânse, mai ales în nordul, centrul şi estul ţãrii. La munte, la altitudini mai mari de 1800 m, vor fi condiţii şi de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte, dar trecãtor şi în regiunile sudice şi de sud-est.

DE MARTI PANA JOI Vremea se va încãlzi uşor şi treptat. Vor fi averse pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare spre sfârşitul intervalului.