PROGNOZA METEO pentru următoarele zile: Află când revine vremea de toamnă caldă

Ploile vor continua în următoarele zile, însă vor scădea în intensitate, iar vântul se va mai domoli. Din fericire, vremea ne va mai da o mostră de toamnă caldă în cursul acestei săptămâni.

24 oct. 2017, 13:37
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile: Află când revine vremea de toamnă caldă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros în sud-vestul și sudul țării, unde va mai ploua, iar local cantităţile de precipitaţii vor depăşi 10…15 l/mp şi izolat 20 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare iar ploile pe arii restrânse. La altitudini mai mari de 1500 m se vor semnala precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în sudul și sud-estul țării – cu viteze de până la 55-75 km/h, precum și la munte, mai ales în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 80 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 0 și 10 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în special în primele ore. Temperatura minimă va fi de 6…7 grade.

Citeşte şi Directorul ANM, prognoza iernii: Ne aşteaptă o iarnă grea, cu temperaturi de sub -30 de grade. Primele ninsori, în noiembrie

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar regimul termic va fi mai scăzut decât cel specific acestei date. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe, ziua în regiunile sudice și sud-vestice, iar noaptea în extremitatea nordică a teritoriului. În zona montană, izolat se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului și în sudul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei și 15 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor încadra între 0 și 7 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când doar trecător vor mai fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru 23 octombrie – 5 noiembrie. Ploi, vânt şi temperaturi scăzute, apoi vremea se ameliorează

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea nordică a țării precum și la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi în zona montană. Temperaturile maxime, în jurul normelor climatologic specifice acestei perioade, se vor situa între 10 grade în Maramureș și 20 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 6…7 grade. Dimineața și mai ales noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, în timpul nopții. Vântul va prezenta intensificări temporare, îndeosebi la munte. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât cele normale în această perioadă, se vor încadra între 11 grade în Maramureș și 23 de grade, în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții pentru ploi slabe în timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci față de ziua precedentă, dar temperaturile se vor menține în jurul nomelor climatologice specifice acestei date. Cerul va prezenta înnorări temporare și local va ploua slab în majoritatea regiunilor. În zona montană înaltă se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în zonele de munte și cele vestice. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 17 grade, iar cele minime, în general, între 2 și 9 grade.

AVERTISMENTUL meteorologilor. Ne aşteaptă FENOMENE EXTREME în perioada următoare

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros și va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA PANA MARTI. Temperatura aerului va scădea treptat, astfel încât vremea va deveni, în general, mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la începutul intervalului, când pe crestele montane vor fi precipitații mixte.