PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că VINE PRIMĂVARA. Temperaturile urcă şi la 17 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme foarte frumoasă pentru zilele următoare. Mercurul din termomentre continuă să crească şi ajungem să avem joi chiar 17 grade.

22 feb. 2015, 15:59
PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că VINE PRIMĂVARA. Temperaturile urcă şi la 17 grade

PROGNOZA METEO LUNI. Cerul va fi mai mult noros temporar va ploua pe arii extinse în sudul, în sud-estul ţării şi local în restul teritoriului. În zona montanã, la peste 1400 m, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Izolat in zonele joase va fi ceata. Vântul va sufla cu intensificări în Moldova, Dobrogea, sudul Banatului şi pe crestele montane. Vremea ramane mai calda edecat in mod obisnuit in aceasta perioada, cu maxime de la 6 grade, izolat in est pana la 13 grade in Transilvania.

BUCUREŞTI: Vreme inchisa si in Capitala, dar calda pentru aceasta perioada. Temporar ploua slab iar temperatura aerului ajunge la maxime in jur de 11 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice vor fi în creştere faţă de intervalul anterior în mare parte din ţară, astfel încât vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice. În sudul şi în estul ţării, cerul va fi mai mult noros şi local vor fi ploi slabe şi burniţe. În restul teritoriului înnorările vor fi trecătoare, iar ploile izolate. La munte, la altitudini de peste 1800 m, izolat, vor mai fi condiţii şi de precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. In zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă. Vântul sufla mai turbulent în Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade izolat in est şi 17 grade in Banat si in sudul Crisanei.

În BUCUREŞTI, vremea va fi calda si in calda si in capitala, cu maxime in jur de 12 grade. Cerul va fi incarcat de nori si trecator ploua slab sau cade burnita

PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Veşti proaste de la meteorologi. Vom avea o primăvară RECE şi PLOIOASĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice se vor menţine mult mai ridicate comparativ cu mediile climatologice caracteristice acestei date. Cerul va prezenta înnorări şi începând din orele amiezii aria ploilor se va extinde treptat, la început în regiunile sud-vestice şi sudice, iar până dimineaţa va cuprinde toată ţara. Pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia şi în Banat – în special în zona deluroasã şi montanã aferentã, se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. La munte vor fi precipitaţii mixte. Izolat dimineata va fi ceata. Vântul va avea intensificări temporare în zona de munte, mai ales pe crestele Carpaţilor Meridionali, dar şi în sud, vest şi centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în Moldova şi 16 grade în Banat şi Crişana.

BUCUREŞTI. Si miercuri avem parte de vreme semnificativ mai calda decat in mod obisnuit in ultima saptamana a lunii februarie. Cerul e acoperit o buna parte a zilei de nori, vantul e mai alert dar termometrele arata in jur de 12 grade dupa amiza.

PROGNOZA METEO JOI. Deşi valorile termice scad usor în regiunile intracarpatice, acestea se menitn uşor mai ridicate decât mediile multi anuale specifice acestei date calendaristice, în timp ce în sud şi sud-est vremea va fi mult mai caldã decât ar fi normal. Cerul va avea înnorări temporare în Dobrogea, Muntenia şi în jumătatea sudicã a Moldovei, unde trecător şi pe arii restrânse ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate. La munte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla cu intensificări mai ales în sud-est şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 17 grade.

VINERI-LUNI Valorile termice se vor menţine în general uşor mai ridicate decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţãrii, iar în zona de munte vor fi precipitaţii mixte.