PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă lapoviţă şi ninsoare şi izolat condiţii de polei

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme rece pentru zilele următoare. La munte, temporar, vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi izolat e posibil să se formeze polei.

06 oct. 2016, 13:56
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă lapoviţă şi ninsoare şi izolat condiţii de polei

PROGNOZA METEO VINERI. Deși temperaturile cresc ușor în majoritatea zonelor, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi în vest, in sud-vest si in nord dar și in centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 8..9 grade in Maramures și 20 grade in sudul litoralului. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua, ziua, local, în nord-ves, in sud-vest și numai izolat în rest, iar seara și noaptea, pe arii extinse în jumătatea de sud-est a ţării. În special în Muntenia, in Dobrogea, in sudul şi in centrul Moldovei se vor acumula cantităţi de apă care local vor depăşi 20 l/mp şi izolat 35…40 l/mp.

La munte, temporar, vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi izolat e posibil să se formeze polei. Vântul va sufla cu intensificări la munte, iar noaptea şi în sud-est, unde rafalele vor depăşi 50…55 km/h.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperaturile cresc usor, dar vremea e inca rece pentru data din calendar, cu maxime in jur de 17 grade. Vor fi înnorări, mai accentuate seara și noaptea, când temporar va ploua si vantul se va intensifica.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Temperaturile raman sub cele climatologic normale pentru această perioadă şi vor caracteriza chiar o vreme deosebit de rece, în special în regiunile estice. Ziua debutează cu temperaturi scazute si bruma in nord-vest, in nord si in depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare peste zi si ploi pe arii relativ extinse în jumătatea de est şi doar izolat, posibil, în restul teritoriului.

La munte, local, vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi izolat condiţii de polei. Vântul va avea intensificări în est și în sud-est precum și la munte. Temp max se vor încadra, în general, între 9 gr in Moldova si cel mult 17 gr in lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme inca rece pentru aceasta data si pentru bucuresteni, cu cel mult 15..16 grade dupa amiaza. In primele ore, trecator mai ploua slab, apoi norii se mai raresc si poate vedem si soarele.

PROGNOZA IERNII: 25 de zile cu zăpadă în Bucureşti, anunţă AccuWeather

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile cresc ușoară față de cele din ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării, chiar daca minimele vor fi din nou pana spre -5 grade in depresiuni iar in nord si in centru precum si in celelalte zone de deal va fi bruma dimineata. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 10..11 grade in estul Transilvaniei si 18 grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, în nord și in nord-est, apoi și în sud-vest, dar numai izolat e posibil sa ploua slab. Vântul va sufla cu unele intensificări în regiunile estice și pe crestele montane.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile maximă va fi de 17…18 grade.

TENDINTA

Saptamana viitoare debuteaza cu ploi slabe in vest si in sud-vest si nord-est, dar luni seara si in noaptea de luni spre marti ploile se extind si cuprind toata tara. La altitudini mai mari de 1500 m vor fi lapovita si ninsori si pe arii restranse vor fi cantitati de precipitatii mai insemnate, indeosebi in Muntenia si la munte. In aceste condiţii maximele vor fi intre 12 si 20 grade. De marti pana joi temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului. Vor mai fi precipitații, în prima parte a intervalului, în nord, in centru și in est.