PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă TEMPERATURI INSUPORTABILE

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se menţine călduroasă, caniculară după-amiaza în mai multe zone ale ţării şi zilele următoare.

RomaniaTV.net
06 aug. 2015, 13:01
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă TEMPERATURI INSUPORTABILE

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza, cu disconfort termic accentuat, ITU va atinge şi va depăşi pragul critic de 80 în sudul şi sud-estul ţării, local în regiunile vestice şi izolat în centru şi în est. Cerul va fi variabil la senin, înnorări da tip convectiv în zona montană şi în vest, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcãri electrice şi izolat condiţii de grindină. Vântul va sufla cu unele intensificări în sud-est, dar izolat şi în partea de vest, asociate averselor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 28…30 de grade pe litoral şi 37 de grade în Câmpia Română şi Câmpia de Vest.

BUCUREŞTI. Vremea călduroasă, caniculară după-amiază si in Capitala, cu temperatura maxima in jur de 36 de grade si disconfort termic accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul abia daca ajunge la moderat si nu prea reuseste sa racoreasca atmosfera.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va menţine caniculară după-amiaza în regiunile vestice, unde disconfortul termic va fi accentuat, în timp ce în celelalte zone temperaturile scad usor fata de zilele anterioare, iar starea de caniculă se va atinge doar izolat. Maximele termice se vor încadra între 28…29 de grade pe litoral şi în jur de 37 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil la munte şi mai mult senin în rest, iar vântul va sufla cu ceva rabufniri in sud şi pe crestele montane.

BUCUREŞTI. Deşi temperatura aerului va scadea usor, vremea va fi în continuare călduroasă, cu cerul mai mult senin, vant moderat si in jur de 34 grade maxima la umbra.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se menţine călduroasă, caniculară după-amiaza vest şi izolat în sud şi sud-est. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea ceva intensificari în sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28…30 de grade în zona litoralului şi 36…37 de grade în Câmpia de Vest.

BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă, aproape caniculara, cu o maxima in jur de 34 grade, in conditii de cer mai mult senin si vant moderat peste zi.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară după-amiaza, cu maxime cuprinse în general între 30 şi 36 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare mai ales la munte şi în nord-est, dar cu sanse destul de mici de plaoie.

De marti pana aproape de weekendul viitor vremea se va menţine călduroasă, local caniculară în vest şi sud-vest şi izolat în rest, cu precădere în primele două zile. Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată, în general slabe va fi mai ridicată după-amiaza, indeosebi în zonele montane şi deluroase.