PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme MOHORÂTĂ, PLOI şi NINSORI

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme mohorâtă pentru următoarele zile. Sunt aşteptate precipitatii in toate zonele tarii, iar la munte şi-n Moldova va ninge.

24 ian. 2015, 15:30
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme MOHORÂTĂ, PLOI şi NINSORI

PROGNOZA METEO. Duminica va fi o zi mohorata, cu precipitatii in toate zonele tarii, insa doar izolat in sud-est inca se aduna aproximativ 10 l/mp, in rest cantitatile sunt neinsemnate. La munte va ninge, predomina ninsorile si in Moldova, iar în rest vor fi precipitaţii mixte si, prin urmare, sunt posibile si depuneri de polei. Vantul inca sufla mai alert in sud-estul tarii, iar la amiaza vor fi maxime termice de la 0 grade in nordul Moldovei pana la 9 grade pe litoral

O zi mohorata va fi duminica si in Capitala, unde ziua continua sa ploua, iar in noaptea urmatoare, trecator, poate sa apara si o lapovita. Vantul ramane insa destul de linistit si la amiaza termometrele vor indica 4..5 grade.

PROGNOZA METEO. Luni ramane vreme închisă, iar temperaturile scad spre normele perioadei, astfel incat maximele zilei vor fi de la 1 grad in Moldova pană la 6 grde izolat, in sudul tarii. Norii acopera cerul in toate regiunile, insa precipitatiile vor fi slabe cantitativ, mai ales ninsori in nord, vest, centru şi zona de munte si doar pe alocuri, mixte, in rest. Vor fi si conditii de polei, iar vantul are si el unele rabufniri trecatoare in Dobrogea şi pe crestele inalte de munte.

Vreme inchisa luni si in Capitala, si trecător sunt conditii pentru ploi slabe, poate si o lapovita, cu 4 grade in tmreomete la amiaza.

PROGNOZA METEO. Marti temperaturile raman apropiate de norme, de la 1 grad in Dealurile de Vest pana la 6 grade in Lunca Dunarii. Norii stau adunati peste jumatatea sudica a tarii si zonele montane, iar in rest se mai arata si soarele, dar precipitatiile nu lipsesc. La munte local va ninge slab, ploua local in Oltenia, iar pe alocuri in Banat, Maramureş şi Transilvania cad precipitatii mixte. Se mentin conditiile de polei, ceata este prezenta si ea izolat in orele diminetii, iar vantul doar in sud-estul tarii mai da semne de agitatie.

In Capitala ramane vreme mohorata si trecator sunt conditii pentru preicpitatii slabe mixte, insa fara vant alert si cu aproximativ 4 grade in temrometre la amiaza.

Cum va fi VREMEA de PAŞTE. Prognoza meteo pe trei luni

PROGNOZA METEO. Miercuri va fi in continuare vreme închisă în sudul şi sud-estul ţării unde local se astapta precipitatii mixte, iar la munte pe alocuri va ninge. În rest, înnorări temporare si sanse mici pentru precipitatii izolate. Vor fi insa condiţii de polei si vantul inca ramane mai alert in sud-est. Maxime zilei se incadreaza intre 1 şi 7 grade la scara intregii tari, iar meteorologii spun ca nu se anunta vreo racire dramatica in urmatoarele zile, regimul termic ramane usor mai ridicat decat cel normal la finalul lunii lui Gerar. Iar precipitatiile vor fi si ele prezente, mai ales spre final de saptamana, cand ninge la munte, in timp ce la deal si campie predomina ploile.


loading...