PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ninsori, viscol şi temperaturi scăzute. Vremea va fi rece, mai ales dimineaţa

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă în zilele următoare va continua să ningă, mai ales în prima parte a zilei, pe arii extinse în Dobrogea, local în Muntenia, Moldova și Transilvania și doar trecător și izolat în celelalte regiuni. Vremea va fi rece, mai ales dimineața și în cursul nopții când va fi ger îndeosebi în Moldova și Transilvania.

20 ian. 2018, 13:49
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ninsori, viscol şi temperaturi scăzute. Vremea va fi rece, mai ales dimineaţa

PROGNOZA METEO 20 ianuarie, ORA 20 – 21 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Cerul va fi mai mult noros în sud-estul țării, unde temporar, mai ales la începutul nopții, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, în medie, de 4…8 cm. În restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros și pe arii restrânse în Oltenia vor fi precipitații slabe, mixte, iar local în nord-vestul teritoriului și cu izolat în rest, va ninge slab.

Vântul va prezenta unele intensificări pe crestele montane și pe litoral, iar spre sfârșitul nopții și în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 0 grade. Spre dimineață se va semnala ceață, pe arii restrânse, mai ales în sud și est.

Vezi şi: PROGNOZA METEO. Ninge în Bucureşti. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele ore

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros și temporar, cu precădere în prima parte a intervalului, vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 21 ianuarie, ORA 08 – 22 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații, mixte ziua mai ales în vestul și sud-vestul țării, iar spre seară și noaptea predominant ninsori în majoritatea regiunilor și mixte în Dobrogea și estul Munteniei. Vântul se va intensifica în prima parte a zilei în sud-vestul și local în sudul teritoriului, precum și la munte, iar noaptea mai ales în sud-est, unde vor fi rafale de 55…65 km/h, local viscolind zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 3 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros, iar în cursul serii și al nopții vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.

PROGNOZA METEO 22 ianuarie, ORA 08 – 23  ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Va continua să ningă, mai ales în prima parte a zilei, pe arii extinse în Dobrogea, local în Muntenia, Moldova și Transilvania și doar trecător și izolat în celelalte regiuni. În estul și sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări mai ales ziua, cu viteze mai mari în Dobrogea și Bărăgan, unde vor fi rafale de peste 55…65 km/h, viscolind zăpada.

În extremitatea de sud-est vântul se va menține intens până la sfârșitul intervalului, astfel că zăpada anterior depusă va fi spulberată. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime, mai scăzute decât în nopțile precedente, vor fi cuprinse în general între -14 și -4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Înnorările vor persista în prima parte a zilei, când va mai ninge slab, iar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. Apoi cerul se va degaja, iar vântul va deveni slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade.

PROGNOZA METEO 23  ianuarie, ORA 08 – 24  ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi rece dimineața și noaptea, chiar geroasă mai ales în Moldova și Transilvania. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -18 și -4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vestul țării, unde cu totul izolat vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla moderat în est și sud-est, cu intensificări în nordul Dobrogei și în general slab în rest. Pe arii restrânse va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 1…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 24  ianuarie, ORA 08 – 25  ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea va fi rece, mai ales dimineața și în cursul nopții când va fi ger îndeosebi în Moldova și Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -17 și -3 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vest, unde cu totul izolat vor fi posibile fulguieli trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade. Vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII 25  ianuarie, ORA 08 – 28  ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea va fi rece la începutul intervalului, apoi temperaturile vor fi în creștere. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în a doua jumătate a intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi rece la începutul intervalului, apoi temperaturile vor fi în creștere. Probabilitatea pentru precipitații va fi redusă.

Vezi şi: PROGNOZA METEO pe trei luni: Temperaturi mai ridicate în februarie şi martie, dar mai scăzute în aprilie