PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi apropiate de pragul caniculei. 34 de grade Celsius, în termometre

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi predominant frumoasă, dar și călduroasă, mai ales în vestul țării. În Bucureşti, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade.

10 aug. 2018, 12:52
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi apropiate de pragul caniculei. 34 de grade Celsius, în termometre

PROGNOZA METEO 10 august, ORA 21 – 11 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Cerul va fi variabil în regiunile vestice și nord-vestice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului și la munte, cu precădere la altitudini mari. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 21 de grade în deltă. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. LA

BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO 11 august, ORA 09 – 12 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi predominant frumoasă, dar și călduroasă, mai ales în vestul țării. În regiunile vestice și nord-vestice, cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, spre 6…7 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în Câmpia de Vest.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

PROGNOZA METEO 12 august, ORA 09 – 13 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi în general frumoasă, dar și călduroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile nordice, nord-estice, centrale și în zona montană, unde pe arii restrânse, mai ales după-amiaza și seara, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona litoralului, dar și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 33 de grade, iar cele minime în general între 13 și 19 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) se va apropia și posibil va atinge izolat pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în Câmpia de Vest.

BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO 13 august, ORA 09 – 14 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara în zona de munte și în regiunile nordice, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade, iar cele minime în general între 14 și 22 de grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO 14 august, ORA 09 – 15 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea călduroasă va persista. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după orele prânzului în zona de munte și în regiunile vestice și nord-vestice, unde pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

BUCUREŞTI Vremea călduroasă va persista. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 15…18 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII 15 august, ORA 09 – 18 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi călduroasă, posibil caniculară în zona de câmpie, îndeosebi din sudul țării. Pe arii restrânse vor fi averse, mai ales la deal și la munte.

BUCUREŞTI Vremea va fi călduroasă, posibil caniculară în a doua parte a intervalului, iar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi redusă.