PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE, temperaturi de -16 grade. Vezi cum o să fie VREMEA în WEEKEND

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că în zilele următoarea vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, posibil geroasă.  De joi se încălzeşte în majoritatea regiunilor. În weekend temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru sfârșitul lunii ianuarie

23 ian. 2018, 14:25
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE, temperaturi de -16 grade. Vezi cum o să fie VREMEA în WEEKEND

PROGNOZA METEO 23 ianuarie, ORA 20 – 24 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea va fi rece pentru această dată, chiar geroasă spre sfârșitul nopții în cea mai mare parte a Transilvaniei și a Moldovei, iar izolat și în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între -16 și -6 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali și în extremitatea de nord-est, dar și ușor mai ridicate în vest și în sud-vest. Cerul se va degaja treptat, exceptând Oltenia și jumătatea de vest a Munteniei unde, înnorările vor persista și izolat, îndeosebi în zona subcarpatică, vor mai fi fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări în regiunile estice – în special, în Dobrogea. În zonele joase de relief, din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, se va forma ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Înnorările vor persista și trecător, în prima parte a nopții, vor mai fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade.

PROGNOZA METEO 24 ianuarie, ORA 08 – 25 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea va fi rece pentru această dată, în regiunile sudice, estice și parțial cele centrale, local, geroasă în primele ore ale intervalului și noaptea. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei.

Vezi si: PROGNOZA METEO pe trei luni: Temperaturi mai ridicate în februarie şi martie, dar mai scăzute în aprilie

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade, iar minimele între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil cu înnorări – trecătoare în nordul și centrul țării, precum și la munte și persistente în sud-vest și în sud, respectiv în Oltenia și în Muntenia – în cursul zilei, când, cu totul izolat, cel mai probabil în zona Carpaților Meridionali și a Subcarpaților Getici, vor mai fi posibile ninsori slabe (fulguieli). Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane înalte. În zonele joase de relief, cu precădere în cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, posibil geroasă în zona periferică, la sfârșitul nopții. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -9…-7 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va avea înnorări în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla în general slab. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 25 ianuarie, ORA 08 – 26 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor, dar dimineața și noaptea, va fi ger, însă pe arii restrânse, mai ales în depresiuni și în sudul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Local, în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineților, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Dimineața și noaptea, vremea va fi rece cu valori la limita gerului, în zona periferică, iar în restul timpului temperatura aerului va fi mai ridicată, apropiată de normal. Maxima va fi de 3…4 grade, iar minima de -9…-7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Mai ales dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 26 ianuarie, ORA 08 – 27 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Temperaturile, din timpul zilei, vor continua să crească în vestul, nord-vestul și centrul țării și în zonele de munte, dar dimineața și noaptea, vremea va fi rece, pe arii restrânse geroasă în regiunile extracarpatice și în depresiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Banat și Crișana, iar cele minime vor avea valori de la -17…-15 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până la 1…3 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea de sud-est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temperaturile din timpul zilei vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar dimineața și noaptea vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -8…-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 27 ianuarie, ORA 08 – 28 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată în vestul, nord-vestul și centrul țării, la deal și de munte, iar în rest apropiate de cele normale, dar dimineața și noaptea, vremea va fi rece, izolat geroasă în regiunile extracarpatice și în depresiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, iar minimele se vor încadra între -13…-12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1…2 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-estul țării și în extremitatea de est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice diurne se vor menține apropiate de cele normale la această perioadă, dar dimineața și noaptea, vremea va fi, în continuare, rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -5…-4 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA 28 ianuarie, ORA 08 – 31 ianuarie, ORA 08 ÎN ŢARĂ Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru sfârșitul lunii ianuarie, în cea mai mare parte a țării. Doar izolat, vor fi precipitații slabe în regiunile nordice, nord-vestice și centrale. În zonele joase de relief, local, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temperatura aerului va fi în creștere până la valori peste cele normale la sfârșit de ianuarie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi scăzută, însă, mai ales în cursul nopților și al dimineților, vor fi condiții de ceață.