PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile maxime ajung la 24 de grade. Vezi cum o să fie VREMEA DE PAŞTE

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi în aproape toată țara. De sambata pana marti vremea va fi mai caldă decât mod obișnuit în prima decadă a lunii aprilie în vest, centru și nord, în timp de ce în sud și sud-est vor fi valori în jurul normelor climatologice.

02 apr. 2018, 13:47
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile maxime ajung la 24 de grade. Vezi cum o să fie VREMEA DE PAŞTE

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Va fi o ameliorare semnificativă în privința intensificărilor de vânt care vor diminua, dar va fi o vreme mult mai rece decât în nopțile precedente ; doar în primele ore în zona montană înaltă, în special în Carpații Meridionali și de Curbură, vor mai fi rafale de 55…65 km/h, iar spre dimineață vântul va deveni moderat în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil spre senin.

Temperaturile minime se vor situa sub pragul de îngheț și se va produce brumă în Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei și local în Oltenia și Muntenia (în special în nordul acestor regiuni) și se vor încadra la scara întregii țări între -6 și 6 grade. În zonele joase de relief, izolat, se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vântul va diminua semnificativ în intensitate, devenind în general slab, dar va fi o vreme mai rece decât în nopțile precedente, cu o minimă de 1…2 grade, chiar mai scăzută, spre -1 grad, în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi în aproape toată țara, cu precădere în vest, centru și nord. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în sud-estul teritoriului, în extremitatea de vest și la munte și va fi slab în celelalte zone.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10…12 grade pe litoral și în jurul a 21 de grade în Banat; minimele termice vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali și 10…11 grade în Dealurile de Vest. Noaptea vor mai fi condiții de brumă, în special în zonele depresionare și pe spații restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil la senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea în vestul țării și la munte unde pe spații restrânse vor fi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, cu cele mai mari valori in sudul extrem dar va fi mai rece pe litoral unde se vor înregistra între 10 și 13 grade. Minimele termice vor fi cuprinse între -1…0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade în Dealurile de Vest. Noaptea vor fi condiții de ceață, în special pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.
JOI Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, în majoritatea zonelor.

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice, local în jumătatea de vest a teritoriului și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 grade pe litoral și 23 de grade in sudul extrem al Muntenieie, iar cele minime între 4 și 11 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări temporare, ploi ce vor avea și caracter de aversă și posibil descărcări electrice, local în jumătatea de vest a teritoriului și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, dar și în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 18 grade, iar cele minime între 5 și 10 grade. Îndeosebi dimineața, pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu o maximă de 18…19 grade și minima de 5…7 grade. Vor fi înnorări temporare și posibil averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor mai fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO De sambata pana marti vremea va fi mai caldă decât mod obișnuit în prima decadă a lunii aprilie în vest, centru și nord, în timp de ce în sud și sud-est vor fi valori în jurul normelor climatologice. Excepție va face litoralul, unde vremea va fi rece, iar vântul va avea intensificări. Vor fi ploi slabe, de scurtă durată, cu o probabilitate mai mare în prima zi în zonele montane și submontane, apoi în sud-vestul teritoriului.