PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile vor urca cu puţin peste 10 grade

Vremea se va răci în următoarele zile, cu temperaturi de maximum 16 grade. Ploile îşi vor face apariţia, iar împreună cu vântul vor amplifica senzaţia de frig.

27 oct. 2017, 11:42
PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE. Temperaturile vor urca cu puţin peste 10 grade

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia, local în Crișana, Maramureș și izolat în restul teritoriului. Punctiform, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. Local vântul va avea intensificări îndeosebi în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 km/h, iar la munte, în special la altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 65…70 km/h și 80…90 km/h pe creste. Temperaturile minime se vor situa între 4 și 12 grade.

Citeşte şi Avertizare meteo: Un val de aer rece va aduce temperaturi de îngheţ, vânt puternic, lapoviţe şi ninsori

VREMEA IN BUCUREŞTI LA NOAPTE. Cerul va fi noros și mai ales în a doua parte a nopții va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în vestul, nord-vestul, centrul, sud-estul țării și pe arii restrânse în celelalte regiuni. În zona montană vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Local vântul va avea intensificări, cu viteze cuprinse, în general, între 40 și 50 km/h, iar la munte, în special la altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 65…70 km/h și 80…90 km/h pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei și 16 grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 1 și 8 grade.

Citeşte şi Directorul ANM, prognoza iernii: Ne aşteaptă o iarnă grea, cu temperaturi de sub -30 de grade. Primele ninsori, în noiembrie

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va răci ușor față de ziua precedentă, dar valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei, când trecător, mai ales în prima parte, va ploua, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi vântoasă, iar senzația de rece se va amplifica. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în vestul, centrul, nordul țării, iar seara și noaptea, local, și în celelalte regiuni. În a doua parte a intervalului în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, trecător, vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În zona montană vor predomina ninsorile. Izolat cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp. Vântul se va intensifica în toate regiunile, iar la munte va sufla tare, va fi viscol și se va depune strat de zăpadă consistent. Temperaturile maxime, mai scăzute decât în mod normal la această dată în nord-vest și centru, se vor situa între 4 grade în depresiuni și 16 grade în Lunca Dunării și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi vântoasă, iar senzația de rece se va amplifica. Cerul va fi variabil, mai mult noros în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări îndeosebi după-amiaza și noaptea. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menține vântoasă și se va răci în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi ziua vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare la munte, mixte, local, în nord-vest, nord și centru și izolat, predominant sub formă de ploaie, în restul teritoriului. Vântul va continua să fie intens în toate regiunile și să sufle tare în zona montană, unde zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -8…-7 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare vântoasă și se va răci. Cerul va fi variabil, iar vântul va fi intens pe parcursul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 0…3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea în regiunile vestice, nordice și centrale, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie și lapoviță. La munte, trecător și local, va ninge. Vântul va avea intensificări temporare în sudul, estul și centrul țării și va sufla tare pe crestele Carpaților Orientali și Meridionali, unde va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor situa între 2 grade în depresiuni și 11 grade în sudul țării, iar minimele între -8 grade în estul Transilvaniei și 4 grade pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin în timpul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima jumătate a intervalului. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de -3…0 grade.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA VINERI. Vremea se va menține rece în prima zi a intervalului, apoi se va încălzi ușor și treptat. Local și trecător vor fi precipitații slabe, mai ales în vestul, centrul și nordul țării.