PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vreme deosebit de rece. Când se încălzeşte

Publicat: Miercuri, 01 Aprilie 2020 17:00 // Actualizat: Miercuri, 01 Aprilie 2020 17:00 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine deosebit de rece şi în zilele următoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări ziua în Dobrogea. Noaptea se va produce brumă și local îngheț la sol, iar cu totul izolat vor fi condiții de ceață. 

PROGNOZĂ METEO LA NOAPTE. Vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă din an. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile Carpaților Orientali şi 2 grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, cu excepția regiunilor sudice, unde va mai prezenta unele înnorări. În sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, la începutul nopții, izolat vor mai fi posibile precipitații slabe mixte. Vântul va sufla moderat pe litoral și în sudul Banatului și în general slab în celelalte regiuni. Se va produce brumă și îngheț la sol în jumătatea de nord a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie. Temperatura minimă va fi de -3...0 grade. Cerul va fi temporar noros iar vântul va sufla slab. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă.

PROGNOZĂ METEO JOI. Vremea se va menține deosebit de rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua precedentă, se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 3 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, cu excepția extremității de sud a țării, unde ziua vor mai fi unele înnorări. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări ziua în Dobrogea. Noaptea se va produce brumă și local îngheț la sol, iar cu totul izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține rece pentru această dată. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de -1...0 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -4 grade. Cerul va fi variabil în cursul zilei și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea se va semnala brumă.

PROGNOZĂ METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de zilele precedente, însă dimineața va fi rece în toate zonele țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea mai ales în regiunile nordice și nord-estice și în extremitatea de sud, dar numai izolat în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -6 grade. Noaptea se va produce brumă, local în centrul teritoriului și în dealurile subcarpatice și izolat în rest, iar în zonele joase vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general frumoasă și se va încălzi, însă dimineața va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă de 3...4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZĂ METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul, nord-estul și în extremitatea de sud a teritoriului. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie și trecător lapoviță, în Maramureș, Transilvania și în Moldova, iar în zona de munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări noaptea în est și sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade. În regiunile intracarpatice noaptea pe arii restrânse se va semnala brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi normală din punct de vedere termic pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

PROGNOZĂ METEO DUMINICĂ. Vremea se va răci ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sudice și estice ziua, însă probabilitatea pentru ploi slabe sau lapoviță va fi redusă, iar noaptea va deveni mai mult senin. Vântul va avea intensificări în est, sud-est și la munte, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 16 grade, iar cele minime între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -9 grade. Noaptea local se va semnala brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va răci ușor față de intervalul precedent. Cerul va avea unele înnorări ziua, însă probabilitatea de ploaie slabă va fi redusă, iar noaptea va deveni senin. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 0...2 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Noaptea vor fi condiții de brumă.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 06.04.2020 ORA 09 - 09.04.2020 ORA 09

ÎN ȚARĂ: Vremea se va încălzi treptat, iar probabilitatea de precipitații va fi redusă în toată țara.

BUCUREȘTI: Vremea se va încălzi treptat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo prognoza meteo vremea in bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H