PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme geroasă, ninsori şi vânt puternic

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că şi în zilele următoare, cerul va avea înnorări și vor fi mai ales ninsori. De joi, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, dar dimineața și noaptea va fi ger.

RomaniaTV.net
21 ian. 2018, 13:24
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme geroasă, ninsori şi vânt puternic

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații pe arii extinse, predominant sub formă de ploaie în Dobrogea, mixte în extremitatea de sud a Olteniei, precum și în sudul și estul Munteniei și mai ales sub formă de ninsoare în restul teritoriului. În jumătatea de sud a țării și în zona montană se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp și izolat, îndesosebi în Dobrogea, de peste 20…25 l/mp, iar în Munții Banatului, Carpații Meridionali, precum și în Oltenia și vestul Munteniei, local se va depune strat mai consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări în vestul și în sudul țării, cu viteze care local vor atinge 45…55 km/h, iar la munte, în special pe creste, 60…70 km/h.Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații, la început sub formă de ploaie și lapoviță, apoi mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări îndeosebi în a doua parte a nopții când la rafală se vor atinge viteze de 40…45 km/h. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Cerul va avea înnorări și vor fi mai ales ninsori, cu precădere în prima jumătate a zilei în Dobrogea, Muntenia, Moldova, cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Oltenia și izolat în restul teritoriului. Punctiform, în special în sud-estul extrem, se mai pot acumula cantități de precipitații de 10…15 l/mp.

Vântul va avea intensificări în regiunile vestice, sudice și sud-estice, cu viteze mai mari în sudul Moldovei, jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea, unde vor fi rafale, în general, de 65…75 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade in Moldova si in estul Tramsilvaniei și 6 grade in sudul litoralului, iar cele minime, mai scăzute decât în intervalul precedent, vor fi cuprinse între -11 și -1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros. În prima jumătate a zilei va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 40…45 km/h, apoi condițiile de ninsoare vor fi reduse, iar vântul va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar minimă de -4…-3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi rece dimineața și noaptea, chiar geroasă spre sfârșitul intervalului în cea mai mare parte a Transilvaniei, Moldovei și izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 4 grade, iar cele minime se vor situa între -14 și -4 grade, mai scăzute, spre -20 de grade în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul și sudul țării, unde cu totul izolat va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Moldovei, estul Munteniei și Dobrogea. Pe arii restrânse va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi rece, mai ales dimineața și în cursul nopții când local în Transilvania, Moldova și izolat în celelalte regiuni, va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, unde doar izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -8…-5 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, dar dimineața și noaptea va fi ger, pe arii restrânse, mai ales în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade, iar cele minime se vor încadra între -10 și 1 grad, ușor mai scăzută în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade.

PROGNOZA METEO DE VINERI PANA DUMINICA Vremea va continua să se încălzească ușor. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.