PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine deosebit de rece, vor predomina ninsorile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va menține deosebit de rece. Abia de săptămâna viitoare, temperatura aerului va crește ușor și treptat.

19 mart. 2018, 19:03
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine deosebit de rece, vor predomina ninsorile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice și în estul Transilvaniei, iar în nordul Moldovei va fi ger. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 2 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile, mai însemnate cantitativ în sudul țării și la munte, unde local se vor depăși 10…15 l/mp. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, dar în prima parte a nopții, în cea mai mare parte a Munteniei, și pe arii restrânse și în vestul, nord-vestul și centrul țării vor fi mixte.

Excepție va face Dobrogea, unde vor fi ploi și lapovițe, iar spre dimineață trecător ninsoare. Local în sud-est și izolat în rest se va semnala polei sau ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice și sud-estice, ce pot atinge la rafală 50 km/h, dar și pe crestele montane, cu viteze mai mari pe creste.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, cu o minimă termică de -3…-2 grade. Cerul va fi noros și temporar se vor semnala precipitații în general moderate cantitativ – se vor cumula în jur de 10…12 l/mp. La început acestea vor fi sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând depunerile de polei, apoi treptat vor predomina ninsorile și până dimineața se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 35…40 km/h.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații – ziua, în nordul, centrul, estul și sud-estul țării și izolat în rest, iar noaptea local în regiunile sud-vestice. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zona montană și în Moldova; ploaie și lapoviță în Dobrogea și pe arii restrânse în Muntenia și mixte în rest. Local, în sud-est și izolat în restul teritoriului, se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în centru și în sud-est, cu viteze în general de 50…55 km/h, dar și la munte, cu rafale de peste 70…80, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține deosebit de rece; temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -7…-5 grade, mai coborâtă la periferia orașului. Ziua, cerul va fi mai mult noros și va continua să ningă până în orele amiezii, astfel că se va depune strat nou de zăpadă, ce va totaliza în jur de 7…12 cm, izolat posibil 15 cm. În partea a doua a intervalului cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitațiilor se va extinde dinspre regiunile vestice și sud-vestice astfel încât va cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. În sudul țării vor fi precipitații mixte și condiții de polei, iar în rest vor predomina ninsorile. Vântul va avea unele intensificări la munte, precum și în nord-vestul și sudul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, iar cele minime între -9 și 1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții. Acestea vor fi mixte și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.
JOI Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar local în nordul și centrul Moldovei noaptea va fi ger.

Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, ziua în special în jumătatea de sud a țării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. Vor predomina ninsorile, iar pe litoral precipitațiile vor fi mixte. Îndeosebi în sudul țării și în zona de munte aferentă, vântul va prezenta intensificări temporare, iar cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 4 grade, iar cele minime între -12 grade în nordul Moldovei și 2 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi în jur de -1 grad, iar cea minimă de -4…-3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține deosebit de rece la această dată, iar local în Moldova și în depresiunile din estul Transilvaniei dimineața și noaptea va fi ger. Cerul va fi mai mult noros și pe arii restrânse se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 4 grade, iar cele minime între -12 și -1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi în prima parte a zilei probabilitatea de apariție a precipitațiilor, sub formă de ninsoare, va fi mai ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de – 5…-4 grade.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI Vremea va rămâne deosebit de rece pentru această perioadă în prima zi, apoi temperatura aerului va crește ușor și treptat. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată, în a doua parte a intervalului.