PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine răcoroasă în majoritatea zonelor

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că temperatura aerului va continua să scadă în majoritatea zonelor. La începutul săptămânii viitoare, valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice începutului de octombrie. Aria ploilor va fi în extindere în toate regiunile.

RomaniaTV.net
27 sept. 2017, 10:24
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine răcoroasă în majoritatea zonelor

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. Vremea va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, temperaturile minime urmând a se încadra între 4 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a 0 grade, în cele din estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de producere a brumei. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în sudul extrem şi în sud-vest, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în Dobrogea, estul Munteniei şi sudul Banatului, iar în deltă şi pe litoral rafalele vor atinge temporar 50…55 km/h.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

PROGNOZA METEO JOI. Temperatura aerului va continua să scadă în majoritatea zonelor, dar cu precădere în jumătatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie; valorile maxime se vor încadra între 13…14 grade în nordul Moldovei, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Muntenia şi 21 de grade în Banat şi în sudul Crişanei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în extremitatea de sud-est va ploua slab.

Noaptea cerul va fi variabil în sud şi senin în restul ţării, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde se va produce brumă şi 12 grade pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, mai ales ziua, în regiunile sudice şi sud-estice, cu viteze mai mari în estul Dobrogei unde rafalele vor atinge 55…60 km/h cu precădere în zona litorală.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, cu temperaturi în scădere, astfel că maxima va fi de 16…17 grade, iar minima de 8…9 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare.

PROGNOZA METEO VINERI. În majoritatea zonelor vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi în centru local va fi chiar rece pentru această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 19 grade, iar cele minime între -3…-2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11…12 grade pe litoral. Cerul va fi parţial noros în sudul extrem şi în sud-vest şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55…60 km/h pe litoral. Izolat, în nord şi în centru se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mai rece decât normalul sfârşitului de septembrie; temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 7…8 grade, mai scăzută, până la 4…5 grade, în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul slab şi moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va menţine răcoroasă în majoritatea zonelor, local chiar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi parţial noros în sud şi sud-est şi mai mult senin în restul ţării. Vântul va mai avea intensificări, în special în prima parte a zilei, în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 19 grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -4 grade. Izolat, mai ales în zonele depresionare din nord şi din centru, se va produce brumă. În a doua parte a nopţii, pe arii restrânse se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mai rece decât normalul sfârşitului de septembrie; temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 7…8 grade, mai scăzută, până la 4…5 grade, în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul slab şi moderat.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO DUMINICA – Valorile termice vor fi în creştere uşoară, totuşi vremea va fi încă rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil spre senin, cu înnorări temporare şi ploi izolate în extremitatea de sud-est, unde şi vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -2 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI si MIERCURI – Valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice începutului de octombrie. Aria ploilor va fi în extindere în toate regiunile.