PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă

Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie, cu maxime cuprinse între 7 și 18 grade și minime între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. În Bucureşti, temperatura maximă se va situa, marţi, în jurul valorii de 15 grade Celsius.

24 feb. 2020, 20:42
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea se va ameliora treptat sub aspectul vântului, dar în primele ore ale intervalului vor mai fi intensificări în Moldova și în sud-estul Transilvaniei, cu viteze în general de 55…70 km/h, iar în zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor mai fi rafale de peste 80…100 km/h. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea nordică a țării, unde izolat vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare în Carpații Orientali. Temperaturile minime se vor încadra între -5 și 3 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va ameliora sub aspectul vântului, astfel încât acesta va deveni slab până la moderat. Cerul va fi variabil. Temperatura minimă va fi de 0…2 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie, cu maxime cuprinse între 7 și 18 grade și minime între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în nord-vestul țării, unde izolat va ploua slab. În nordul Carpaților Orientali, la altitudini mari, vor fi și precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, dar local și temporar și în regiunile nord-vestice și estice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii februarie, îndeosebi în sudul și estul țării, unde valorile termice vor fi în creștere față de ziua anterioară. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 20 de grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. În regiunile intracarpatice, înnorările vor fi persistente și va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări temporare, iar ploi în general slabe se vor semnala ziua doar izolat, iar noaptea, local în Oltenia și nord-vestul Munteniei. La munte vor fi precipitații mixte. Trecător vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, dar local și temporar, mai ales în cursul zilei și în celelalte regiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în continuare deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii februarie, cu valori termice în creștere față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va răci, iar cerul va avea înnorări, temporar accentuate pe parcursul zilei, când se vor semnala precipitații în toate regiunile. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie în sud și est, în timp ce în restul teritoriului vor deveni mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse se pot cumula cantități de apă mai însemnate și vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, iar local și cu viteze mai mici și în restul zonelor, cu precădere în cele sudice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade, mai coborâte în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va răci, iar cerul va avea înnorări și temporar va ploua, cu precădere pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general închisă și temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mixte în zonele joase din interiorul arcului carpatic, iar în rest vor predomina ploile. La deal și la munte va ninge. Pe arii restrânse se pot cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, unde va viscoli ninsoarea, iar local și cu viteze mai mici și în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime în general între -6 și 2 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general închisă și trecător se vor semnala precipitații slabe. Vântul va avea temporar intensificări. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII de SAMBATA pana MARTI

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor crește treptat, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în nord-vestul țării.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor crește treptat astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă. Probabilitatea de ploaie va fi scăzută.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru două săptămâni. Cum va fi vremea de 8 martie