PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi predominant închisă, ninsori în Bucureşti

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi, în general, închisă în cursul zilei, când, vor mai fi precipitații slabe, dar pe arii restrânse, predominant sub formă de ninsoare. În Bucureşti, trecător, vor mai fi posibile precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsoare.

18 dec. 2017, 14:01
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi predominant închisă, ninsori în Bucureşti

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Răcirea vremii va continua, astfel încât, minimele termice, preponderent negative, vor avea valori de la -10 grade în estul Transilvaniei, până la 1…2 grade în sud-vestul Olteniei. Cerul va fi mai mult noros. Vor cădea precipitații slabe, pe arii restrânse în sud-vestul și sudul țării – predominant sub formă de ninsoare și cu totul izolat, fulguieli, în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, iar în nordul Moldovei, Carpații de Curbură și zona deltei, va avea unele intensificări.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI Vremea va fi, în general, închisă în cursul zilei, când, vor mai fi precipitații slabe, dar pe arii restrânse, predominant sub formă de ninsoare, în centrul și în sudul teritoriului. Noaptea – înnorările vor persista în regiunile din jumătatea de răsărit a țării, unde doar izolat va fulgui, iar în jumătatea de vest, cerul va deveni variabil.

Vântul va mai prezenta unele intensificări în nordul Moldovei, Carpații de Curbură și Delta Dunării, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în jurul celor specifice perioadei în sud și în sud-est și ușor mai scăzute decât acestea în celelalte zone, se vor încadra între -3 grade in dealurile de Vest și 5 grade in Lunca Dunarii. Minimele vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, mai mici în depresiuni, până la -11….-10 grade. Pe spații mici, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi predominant închisă. Trecător, vor mai fi posibile precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla în general slab. Regimul termic, apropiat de cel specific perioadei, va fi caracterizat de o temperatură maximă în jurul a 3 grade și o minimă de -4…-1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI În nord-vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi mai mult acoperit și va ninge slab, spre seară și noaptea. În rest, înnorările vor fi temporare și doar izolat și trecător, va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 4 grade, iar cele minime, în general, între -8 și -2 grade. Pe spații mici, vor fi condiții de ceață, asociată și cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit, la această dată. Cerul va fi temporar noros și trecător, vor mai fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI În vestul, centrul și nordul țării, cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitații sub formă de ninsoare, iar în Banat, trecător lapoviță sau ploaie, favorizând izolat depuneri de polei. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 4 grade, iar cele minime între -9 și 0 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi rece, mai ales în cursul nopții. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -8…-6 grade.

PROGNOZA METEO VINERI În cea mai mare parte a țării, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din intervalul anterior. Aria nebulozității și a precipitațiilor se va extinde treptat, astfel încât, în special, în cursul nopții, va cuprinde regiunile din jumătatea de nord și areale restrânse din cea de sud.

La munte, vor fi ninsori; în zonele mai joase de relief și lapoviță sau ploaie, iar în vest, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va deveni moderat, cu intensificări până la tare la munte, îndeosebi pe creste, spulberând sau viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar în partea a doua a intervalului va crește probabilitatea apariției precipitațiilor. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA MARTI Temperatura aerului va fi în creștere ușoară, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată la începutul intervalului.