PROGNOZA METEO. Ploi şi scăderi de temperaturi în toată ţara. La munte sunt posibile ninsori. Cum va fi vremea în weekend

Publicat: Marţi, 09 Aprilie 2019 13:56 // Actualizat: Marţi, 09 Aprilie 2019 17:14 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Ploile cuprind treptat aproape toate regiunile ţării noastre, iar temperaturile scad usor. La munte, la altitudini de peste 1800 m se pot semnala ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Transilvania, Moldova, Muntenia și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 23 de grade. Şi în Bucureşti, cerul va avea înnorări și trecător va ploua. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va avea înnorări și temporar va ploua local în jumătatea de sud a țării și pe arii restrânse în rest. La altitudini de peste 1800m vor fi condiții pentru precipitații și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros și trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte, la altitudini de peste 1800 m se pot semnala ninsori slabe. Ploile vor fi și sub formă de aversă și mai ales în regiunile vestice și la munte vor fi însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Transilvania, Moldova, Muntenia și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 12, 13 grade pe litoral și 23 de grade in Banat si in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime între 4 și 11 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua pe arii extinse în jumătatea de sud-vest a țării, unde cantitățile de apă vor depăși izolat 15...20 l/mp și local în rest. Ploile vor fi și sub formă de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și nord-vestice. Temperaturile maxime, mai scăzute decât în ziua precedentă, se vor situa între 9, 10 grade in nordul Moldovei și 20 de grade i Maramures si in nordul Crisanei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține închisă și temporar va ploua în jumătatea de sud-vest a țării și local în rest. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă izolat mai însemnate. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6..7 grade in ordul Moldovei și 19 grade i sudul Munteniei, iar cele minime între 3 și 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei și în nordul Moldovei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare închisă, iar probabilitatea de ploaie ridicată. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în continuare închisă și temporar va ploua în majoritatea regiunilor. Ploile vor fi și sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă, pe arii restrânse, mai însemnate. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice, precum și la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, iar cele minime între 3 și 10 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade. De duminica pana marti valorile termice se vor situa în general sub cele normale pentru această perioadă. Temporar va ploua în majoritatea regiunilor, mai ales în primele două zile ale intervalului.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cum va fi vremea în weekend ploi prognoza meteo vremea in bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 apr 11:57
Răspunde | Votează email 0 email
lilian nikky
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: [email protected] sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H