PROGNOZA METEO. Ploi şi intensificări ale vântului în mare parte din ţară, iar temperaturile scad uşor. Lapoviţă şi ninsoare, la munte

PROGNOZA METEO. Ploile pun stăpânire pe aproape toată ţara. Cerul va fi înnorat şi va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării local, slab cantitativ, în restul teritoriului. Ploile vor fi și sub formă de aversă și mai ales în zonele de deal și de munte se vor semnala descărcări electrice. La munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, seara şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade pe litoral și 23 de grade in Banat. La Bucureşti, vremea va fi în general închisă şi va ploua. Temperatura maximă va ajunge la 17 grade.

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 14:46
PROGNOZA METEO. Ploi şi intensificări ale vântului în mare parte din ţară, iar temperaturile scad uşor. Lapoviţă şi ninsoare, la munte

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi temporar noros. Va ploua slab și sub formă de aversă în Oltenia și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării, unde izolat se vor acumula cantități de apă de peste 10…15 l/mp și local, slab cantitativ, în restul teritoriului. Ploile vor fi și sub formă de aversă și mai ales în zonele de deal și de munte se vor semnala descărcări electrice. Seara și noaptea, pe crestele montane, vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în sudul teritoriului și în zona montană. Temperaturile maxime, în continuare mai ridicate decât în mod normal la această dată în regiunile intracarpatice, se vor încadra între 13 grade pe litoral și 23 de grade in Banat, in sudul Crisanei dar si in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua, posibil și sub formă de aversă. Vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte, la altitudini de peste 1800 m se pot semnala și ninsori slabe. Ploile vor fi și sub formă de aversă și mai ales în regiunile vestice și la munte vor fi însoțite de descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nordul și în nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 12 grade pe litoral și 22 de grade in Banat si in sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime între 4 și 11 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general închisă și, îndeosebi ziua, temporar va ploua în jumătatea de vest a țării, unde izolat se vor acumula cantități de apă de peste 15…20 l/mp, și local, în general slab cantitativ, în rest. Trecător vor fi posibile descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice. Temperaturile maxime, mai scăzute decât în ziua precedentă, se vor situa între 9 grade in nordul Moldovei și cel mult 19 grade in Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și temporar, mai ales ziua, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare în general închisă și temporar va ploua în regiunile din jumătatea vestică a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Ploi vor fi și sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Izolat cantitățile de apă vor putea depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 9 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și temporar va mai ploua îndeosebi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade. De sambata pana luni valorile termice se vor situa în general sub cele normale pentru această perioadă. Temporar va ploua în majoritatea regiunilor.