PROGNOZA METEO. Ploi şi vijelii la începutul săptămânii. De când se îndreaptă vremea

PROGNOZA METEO. Săptămâna începe cu ploi întâi în nordul şi centrul ţării, în zonele de deal şi munte. Aversele însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi chiar căderi de grindină se vor extinde de marţi şi în partea de sud şi de sud-est a ţării. De miercuri, vremea se mai îndreaptă.

RomaniaTV.net
05 aug. 2018, 14:29
PROGNOZA METEO. Ploi şi vijelii la începutul săptămânii. De când se îndreaptă vremea

LA NOAPTE Cerul va avea înnorări în nord-vestul și nordul țării, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23…25 de grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. În centrul și în nordul țării, precum și în zonele de deal și de munte, instabilitatea atmosferică se va accentua mai ales după-amiaza și seara, local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă, cerul variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 14 și 22 de grade. Dimineața vor mai fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă după-amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi călduroasă la amiază în zonele de câmpie din sudul și vestul țării și apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului. Mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zona de munte și pe arii mai restrânse în sud, sud-est și centru. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat.
Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, cu cele mai riidcate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza și noaptea, când vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și, posibil, unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi călduroasă îndeosebi în zonele de câmpie din vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza la munte și în sud-vestul țării, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 22 grade. 

BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi călduroasă în vestul, sudul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată.Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 23 de

BUCUREŞTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Finalul săptămânii vine cu vreme călduroasă în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi relativ ridicată pe parcursul după-amiezelor în zona montană.

În BUCUREŞTI vremea va fi călduroasă, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.