PROGNOZA METEO. Revin PLOILE. Cum va fi VREMEA în Bucureşti şi în ţară

Duminică cerul va fi înnorat în sudul şi în estul ţării, unde local vor fi ploi slabe sau burniţă, condiţii în care valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale în a doua decadă a lunii martie. 

RomaniaTV.net
14 mart. 2015, 18:23
PROGNOZA METEO. Revin PLOILE. Cum va fi VREMEA în Bucureşti şi în ţară

PROGNOZA METEO. În restul zonelor vremea va fi caldă si in general insorita. Norii vor fi putini, iar ploile vor fi posibile numai izolat. Vântul se agita prin estul Munteniei, sudul Banatului şi pe litoral, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in Moldova si pe litoral şi 16 grade in vest si nord-vest. Izolat se va semnala ceaţă.
Si in Bucuresti cerul va fi mai mult noros, iar in aceste conditii vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul este mai agitat, iar maxima termica se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO – LUNI. Saptamana incepe cu vreme în general frumoasă si mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an. Se arata soarele, mai putin în sud-vestul ţării unde dimineata cerul va fi mai innorat si doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul sufla cu putere în regiunile sudice si mai cu seama în sudul Banatului şi pe litoral. In aceste conditii la orele pranzului termometrele inregsitreaza temperaturi de la 8 pe litoral pana la 17 grade in Dealurile de vest.
Va fi o zi frumoasa luni in Capitala, cu soare si 13…14 grade in termometre dupa orele pranzului. In schimb, vantul este destul de nervos, ceea ce va modera putin avantul temperaturilor, cel putin la nivel de sanzatie.

PROGNOZA METEO. MARTI, ramane mai cald decât în mod obişnuit pentru această dată calendaristică în regiunile vestice şi de nord-vest, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. In mare parte din zi cerul va fi lipsit de nori, însă treptat, începând cu orele serii, în estul şi sud-estul ţării înnorările se vor accentua, iar noaptea incepe sa ninga. In plus, vântul isi face si el simtita prezenta în jumătatea estică a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi de la 3…5 grade pe litoral până la 16…17 grade în zonele de deal din vestul ţării.
Vremea va fi în general frumoasă şi apropiată de normalul termic pentru această dată din an in zona Capitalei, unde soarele straluceste din plin, insa bate vantul. Abia noaptea se inmultesc norii si aici, dar fara sa aduc precipitatii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Miercuri se mai raceste, astfel ca în vest, nord-vest şi parţial în centru se vor inregistra temperaturi potivite pentru data din calendar, in timp ce in restul teritoriului ajungem sa vorbim despre o vreme mai rece decât în mod normal pentru această dată din an. Cerul va fi noros în majoritatea regiunilor şi cad precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare pe arii relativ extinse în jumătatea estică a ţării, unde în prima parte a intervalului şi vântul va avea intensificări şi izolat în rest. Peste zi, nu se vor strange mai mult de 2 grade in unele localitati din Moldova, pe cand in Banat sunt anuntate maxime de pana la 11 grade. Vremea ramane rece pana in weekend cand debuteaza un proces de incalzire a vremii, asa ca sunt sanse sa incheim saptamana viitoare cu temperaturi normale. Precipitatiile continua si in a doua parte a saptamanii, iar acestea isi vor face aparitia din cand in cand in majoritatea regiunilor.

 


loading...
Partenerii noștri