PROGNOZA METEO. Se anunţă caniculă în următoarele zile

PROGNOZA METEO.  Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în special în regiunile extracarpatice, unde va deveni călduroasă, local caniculară după-amiază în cele sud-estice.

RomaniaTV.net
26 aug. 2020, 15:24
PROGNOZA METEO. Se anunţă caniculă în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nordul Carpaților Orientali și, trecător, în nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…22 de grade pe litoral. Pe arii restrânse, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 15…18 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în special în regiunile extracarpatice, unde va deveni călduroasă, local caniculară după-amiază în cele sud-estice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord și la munte, unde numai cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată în cursul zilei. Vântul va avea intensificări în zona montană, cu viteze în general de 60…70 km/h, dar local și temporar, în prima parte a intervalului și în restul teritoriului, cu viteze de până la 50…55 km/h. Temperaturile maxime
se vor încadra între 24 de grade în Maramureș și 35 de grade în Muntenia, sudul Moldovei și vestul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va deveni caniculară după-amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 15…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă după-amiază în regiunile sudice și sud-estice. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în Maramureș și 34 de grade în Muntenia și Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține frumoasă, dar călduroasă după-amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă, iar local în sudul și izolat în vestul țării caniculară după-amiaza, când și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei în estul, sud-estul și vestul țării, dar și în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral și în jurul a 37 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi predominant frumoasă, dar caniculară în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă va fi de 16…19 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va menține călduroasă, caniculară după orele amiezii în zonele de câmpie și de podiș. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, iar din a doua parte a nopții vor fi înnorări trecătoare în vest, nord-vest și la munte, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea unele intensificări în vestul și estul țării și va sufla slab la moderat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între între 30 și 36 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține caniculară după orele amiezii, când maxima termică va fi de 35…36 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

DE LUNI PANA MIERCURI În prima zi vremea va fi călduroasă, local caniculară în sudul și sud-estul țării, apoi se va răcori treptat, începând din nord-vest. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi mai ridicată în prima parte a intervalului, cu precădere în vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Citeşt PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni. Vreme de vară şi la început de septembrie, unde şi când va ploua