PROGNOZA METEO. Se anunţă ceaţă şi ploi în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Duminică, în prima parte a zilei şi noaptea, meteorologii anunţă ceaţă. Pe suprafeţe mici va burniţa, iar vântul va sufla slab şi moderat. În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasă.

14 nov. 2020, 16:14
PROGNOZA METEO. Se anunţă ceaţă şi ploi în următoarele zile
Prognoza meteo pentru zilele următoare

PROGNOZA METEO LA NOAPTE

. Cerul va fi variabil, iar local, în zonele de câmpie, vor fi nori joși sau ceață și izolat va burnița. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -1 şi 7 grade, ușor mai ridicate pe litoral, dar și mai scăzute în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, iar spre dimineață va crește probabilitatea pentru nori joși sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 3…4 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 1 grad.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Cerul va fi variabil, iar în prima parte a zilei și noaptea local vor fi nori joși sau ceață. Pe suprafețe mici va burnița, cu o probabilitate mai mare în nord-vest, centru și est. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, ușor mai mari decât cele normale pentru mijlocul lunii noiembrie în majoritatea zonelor, cu excepţia celor unde ceaţa sau nebulozitatea joasă vor persista, se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar minimele termice vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general frumoasă, iar pe parcursul zilei și ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață la începutul și spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea la început de săptămână

PROGNOZA METEO LUNI.

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua izolat în Dobrogea, iar seara şi noaptea pe arii mai extinse în vest şi nord-vest. În restul teritoriului, cerul va fi variabil în orele amiezii, însă dimineaţa şi noaptea în zonele joase de relief, în special în cele din sud și din est, pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate joasă şi izolat condiţii de burniţă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi trecător în sudul Banatului. Temperaturile maxime,în marea lor majoritate mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă din an, se vor încadra în general între 9 și15 grade, cu cele mai mici valori în zonele cu ceaţă şi nori stratiformi; minimele termice vor fi cuprinse între -5 grade în depresiunile intramontane şi 9 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține în general frumoasă, iar pe parcursul zilei și mai caldă decât în mod normal la această dată.Cerul va fi variabil, iar în primele ore ale intervalului vor mai fi nori joși. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. Dimineața si noaptea vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea până pe 14 decembrie

PROGNOZA METEO MARTI.

În majoritatea zonelor, cerul va fi noros, va ploua, iar regimul termic diurn va fi apropiat şi chiar sub
cel specific perioadei. În partea central-sudică şi de sud-est şi parţial în centrul teritoriului, pe parcursul zilei vor fi intervale cu cer variabil, astfel că la amiază va fi mai cald decât normal, iar înnorări şi ploi locale se vor semnala cuprecădere seara şi noaptea.

La munte, la altitudini de peste 1500 m, la începutul zilei vor fi condiţii de polei,apoi precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în sudul Banatului şi pe litoral şi trecător în regiunile estice. Temperaturile maximese vor încadra în general între 7 și 15 grade, iar cele minime, mult mai ridicate decât mediile multianuale, vor fi cuprinse între 2 şi 11 grade. Izolat şi trecător se va forma ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil ziua şi va avea înnorări în cursul seriişi al nopţii când temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 7 grade. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În Moldova, Oltenia, sudul Banatului şi al Transilvaniei, în cea mai mare parte a Munteniei şi parţial în Dobrogea, pe parcursul zilei şi seara, înnorările vor fi persistente şi va ploua pe arii relativ extinse, condiţii în care la amiază se vo rînregistra valori termice apropiate de cele climatologic specifice perioadei.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil,dimineaţa izolat va fi ceaţă, iar regimul termic diurn se va situa peste cel normal la această dată. Astfel, la nivelul întregii ţări, temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în nordul Moldovei şi 14 grade în Maramureş. În cea mai mare parte a zonei montane va ploua cu precădere în prima parte a zilei, iar la altitudini mari vor fi precipitaţii mixte.

În timpul nopţii, cerul va fi parţial noros, doar izolat vor mai fi posibile ploi slabe, iar spre dimineaţă pe alocuri se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, local în regiunile sud-estice, apoişi în sud-vest, cu viteze mai mari pe litoral şi în sudul Banatului. Temperaturile minime, uşor mai ridicate decât mediile multianuale în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Valorile termice se vor situa uşor peste cele normale în a doua decadă a lunii noiembrie. Cerul va avea înnorări încursul zilei când vor mai fi posibile ploi slabe, în special dimineaţa, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade. La sfârşitul nopţii vor fi condiţii de ceaţă.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII DE JOI PANA DUMINICA

ÎN ȚARĂ: Valorile termice, în scădere treptată în majoritatea zonelor, se vor situa în jurul celor climatologic specifice în a douajumătate a lunii noiembrie, iar în regiunile estice vor fi mai coborâte decât cele normale. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată la sfârşitul intervalului.

BUCUREȘTI: Valorile termice vor fi în scădere treptată, dar se vor menţine în general apropiate de media multianuală a perioadei.Probabilitatea de ploaie va fi în creştere la sfârşitul intervalului, iar în primele zile vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă.