PROGNOZA METEO lunară. Când vine iarna în România

PROGNOZA METEO Toamna îşi intră în drepturi, cu temperaturi mai scăzute decât cele normale.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 08:08
PROGNOZA METEO lunară. Când vine iarna în România

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni. 

  • În săptămâna 9 – 16 noiembrie, regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte. Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice
  • În săptămâna 16 – 23 noiembrie, cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.
  • În săptămâna 23 – 30 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui excedent local în nordul extrem al ţării.
  • În săptămâna 30 noiembrie – 7 decembrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil local deficitare în regiunile extracarpatice.

PROGNOZA METEO 10 noiembrie. Vreme rece cu ploi şi burniţă. Noaptea şi dimineaţa se va semnala ceaţă în mare parte din ţară


loading...
Partenerii noștri