PROGNOZA METEO. Se răceşte accentuat. Când vin ploile de toamnă

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine frumoasă în weekend, dar de săptămâna viitoare, începe să se răcească. 

24 oct. 2019, 12:40
PROGNOZA METEO. Se răceşte accentuat. Când vin ploile de toamnă

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
În zonele joase de relief din sudul și estul țării, în condiții de nebulozitate joasă local persistentă sau ceață, îndeosebi în prima parte a zilei și din nou noaptea, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. În restul teritoriului, vremea se va menține frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă, cerul va fi mai mult senin, iar ceața se va semnala doar pe arii restrânse la începutul și sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare în centru. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 28 de grade, izolat mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime, se vor încadra în general, între 2 și 14 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult senin, exceptând îndeosebi primele ore ale intervalului și a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Valorile termice, vor fi în continuare mai ridicate decât cele specifice datei, maxima urmând a fi de 19…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă pentru această dată, cu precădere în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centrul, sudul și estul țării, unde în primele ore ale intervalului și pe arii în general restrânse noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceață, cu totul izolat posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 28 de grade, cu cele mai mari valori în sud-vest, iar minimele vor fi cuprinse între -2…0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei, apoi foarte probabil și sfârșitul intervalului, când va fi nebulozitate stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centru, sud și est, unde în primele ore ale intervalului și din nou în a doua parte a nopții, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi mai mult senin și doar în primele ore ale dimineții vor mai fi condiții de nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ŢARĂ
În jumătatea de nord a țării vremea se va răci ușor față de ziua anterioară, însă valorile termice vor continua să se situeze peste mediile multianuale, vor fi înnorări temporare, iar cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții, pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, condiții în care temperaturile diurne vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii va fi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII DE MARŢI PÂNĂ VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va răci în toate regiunile, urmând a se înregistra valori termice în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată la început în jumătatea de nord, apoi și în restul teritoriului.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va răci, valorile de temperatură urmând a se situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.


loading...
Partenerii noștri