PROGNOZA METEO. Semne de toamnă, furtuni violente în weekend

LA NOAPTE, erul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în vestul și, parțial, centrul țării, unde vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină și vijelii, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp. În restul țării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, la începutul nopții. Temperaturile minime se vor situa între 12 și 21 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 8...9 grade. BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18...19 grade.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 13:39
PROGNOZA METEO. Semne de toamnă, furtuni violente în weekend

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va deveni în general instabilă în cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de vest se va răcori. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și condiții de grindină. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Excepție vor face regiunile sud-estice, unde cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, iar de scurtă durată și în timpul ploilor, trecător cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă în jumătatea de vest a țării, vor fi cuprinse între 22 de grade în Dealurile de Vest și 33 de grade în Muntenia, iar cele minime se vor situa între 13 și 21 de grade. BUCUREȘTI Vremea se va menține călduroasă la amiază, dar va deveni instabilă spre seară și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va menține în general instabilă în cea mai mare parte a țării și se va răcori și în regiunile estice și sudestice. Vor fi intervale în care înnorările se vor accentua și, local, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor situa între 21 de grade în nordul Olteniei și 30 de grade în sud-estul exterm, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade. BUCUREȘTI Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi temporar noros și, mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi în general instabilă în regiunile nord-vestice și în zonele de munte, unde, mai ales după-amiaza și la începutul nopții, înnorările se vor accentua și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În rest, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral și 32 de grade în regiunile estice, iar cele minime se vor situa între 8 și 20 de grade. BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi în general instabilă în regiunile intracarpatice și la munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în est și sud, unde vremea va deveni, local, călduroasă. Temperaturile minime se vor situa între 10 și 21 de grade. BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă, dar va deveni călduroasă la amiază. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice și centrale, precum și la munte.