PROGNOZA METEO. Sfârşit de săptămână vreme rece, ploi şi vânt în toată ţara

Cerul va fi variabil, la noapte, cu înnorări temporare, dar numai izolat ploi slabe, în primele ore în extremitatea sud-vestică și de sud a țării, iar spre dimineață în cea nord-vestică și de nord. În nordul Carpaților Orientali, punctifom precipitațiile mai pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, iar la munte, în special, în zona înaltă, va avea unele intensificări. Temperaturile minime se vor încadra între -2 și 8 grade, cu valorile mai mici în partea de est a Transilvaniei, unde se va produce brumă. Şi la Bucureşti, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 4...6 grade.

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 10:31
PROGNOZA METEO. Sfârşit de săptămână vreme rece, ploi şi vânt în toată ţara

PROGNOZA METEO. JOI, Vremea se va încălzi, în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in estul Transilvanieie și 20 de grade in vestul, sud-vestul Oltenieie, iar minimele între 3 și 11 grade. Cerul va fi variabil în jumătatea de sud a țării și mai mult noros în cea de nord, însă, doar pe arii restrânse, cel mai probabil în Maramureș, nordul Crișanei și Transilvania, va ploua slab, îndeosebi spre seară și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales în zona montană. Dimineața, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…7 grade. Dimineața și, mai ales noaptea, vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. ANM avertizează că ar putea uma un episod cu „temperaturi foarte joase”. Ce este VORTEXUL POLAR

PROGNOZA METEO. VINERI, în vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi noros și va ploua, în general, slab cantitativ. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar înnorări și ploi slabe, pe arii restrânse, vor fi posibile, pe parcursul nopții. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare, îndeosebi la munte. Temperatura aerului va continua să crească și va avea maxime cuprinse între 12 grade in nordul Moldovei și 22 de grade in sud-vestul Olteniei și minime între 4 și 12 grade.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții pentru ploi slabe, în timpul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ, vremea se va răci față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii octombrie. Cerul va avea înnorări temporare și local va ploua în majoritatea regiunilor. În zona montană, la înălțimi mai mari de 1600 m, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și pe spații restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in estul Transilvanieie si cel mult 16 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime între 1 și 7 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va răci ușor față de ziua precedentă, dar valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și în cursul zilei va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, cerul va avea înnorări în vestul, centrul și în nordul țării, dar și la munte, unde pe arii relativ extinse va ploua, îndeosebi ziua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în cursul nopții, iar ploile se vor semnala local. În zona montană, la altitudini de peste 1300 m, vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificări în majoritatea zonelor, iar la munte va fi tare. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă; maximele se vor situa între 7 și 18 grade, iar minimele între 0 și 12 grade.

BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări îndeosebi în a doua parte a intervalului și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această dată; maxima va fi de 15…16 grade, iar minima de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO. DE LUNI PÂNĂ MIERCURI, temperatura aerului va fi în scădere, astfel încât vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit, în această perioadă. Probabilitatea pentru precipitații, va fi mai ridicată la începutul intervalului, mai ales în jumătatea de nord a țării, când, la munte vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări temporare.