Prognoză meteo specială pentru Capitală. Vremea se răceşte şi vântul va sufla cu putere în următoarele ore

Meteorologii anunţă vreme capricioasă, în weekend, în Bucureşti. Pe parcursul zilei de sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, cerul va fi temporar noros. Vântul va avea intensificări mai ales după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 45...55 km/h, iar trecător posibil 60 km/h. Temperatura va urca în orele amiezii până la o maximă de 14...15 grade, apoi va scădea.

RomaniaTV.net
15 mart. 2019, 11:27
Prognoză meteo specială pentru Capitală. Vremea se răceşte şi vântul va sufla cu putere în următoarele ore

PROGNOZA METEOROLOGICĂ SPECIALĂ PENTRU MUNICIPIUL BUCUREȘTI

Începând de vineri seara, de la ora 23, şi până sâmbătă dimineaţa, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu viteze în general sub 25…30 km/h. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 0 grade.

Pe parcursul zilei de sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, cerul va fi temporar noros. Vântul va avea intensificări mai ales după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 45…55 km/h, iar trecător posibil
60 km/h. Temperatura va urca în orele amiezii până la o maximă de 14…15 grade, apoi va scădea, astfel că la finalul intervalului se va situa în jurul valorii de 5 grade.