PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute, ploi şi vânt puternic în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Temperaturile scad în următoarele zile şi sunt aşteptate averse. Începând de marţi, vremea se încălzeşte uşor în cea mai mare parte a ţării, însă nu scăpăm de ploi. 

29 sept. 2018, 12:59
PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute, ploi şi vânt puternic în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în Transilvania, Moldova, sudul Banatului, nordul Olteniei, al Munteniei și doar izolat în restul teritoriului. La munte, mai ales la altitudini mari, trecător vor fi precipitații slabe mixte. Vântul va avea intensificări temporare mai ales în sudul și în sud-estul țării, unde vor fi rafale, în general, între 45 și 60 km/h, iar cele mai mari viteze se vor înregistra în jumătatea de est a Munteniei și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temporar cerul va avea înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări mai ales în prima parte a intervalului când la rafală se vor putea atinge rafale de 45…50 km/h. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Temperaturile diurne, în scădere în regiunile sudice și de sud-est, dar în ușoară creștere în restul teritoriului, se vor situa ușor sub normalul acestei perioade. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 13 grade in nordul Moldovei și 20 de grade in Banat, iar minimele între 2 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni spre -2 grade, unde se va forma brumă, dar și mai ridicate pe litoral până la 14 grade. În jumătatea de sud a țării cerul va fi temporar noros și doar pe suprafețe mici vor fi ploi de scurtă durată. În jumătatea de nord, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, când izolat va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare mai ales ziua în sudul Banatului, Muntenia și Dobrogea, cu viteze mai mari în Bărăgan, pe litoral și în Munții Banatului, unde la rafală se vor mai putea atinge viteze de până la 50…60 km/h.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice diurne vor scădea față de ziua precedentă și se vor situa sub normalul perioadei. Astfel, maxima va fi de 18…19 grade, iar minima de 8…10 grade. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea pentru ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului când la rafală se vor putea atinge viteze de până la 40…45 km/h.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua local în jumătatea de sud-est a țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Dobrogea, la munte și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in sud și 22 de grade în vestul teritoriului, iar minimele între 5 și 15 grade. Izolat, dimineața și noaptea va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi răcoroasă. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane mai ales în a doua parte a nopții. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, cu cele mai mari valori in sudul Olteniei, iar cele minime în general între 4 și 14 grade. Izolat se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, posibil ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MIERCURI Trecător cerul va avea înnorări și pe arii restrânse, mai ales în regiunile nordice și la munte, va ploua slab. Vântul va avea intensificări temporare la munte, iar în restul teritoriului va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime în general între 5 și 15 grade. Izolat va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI  va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, posibil ușor mai scăzută în zona preorășenească.

DE JOI PANA SAMBATA. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Condițiile de ploaie vor fi reduse.