PROGNOZA METEO: Temperaturile sunt în creştere. Vremea va fi caldă pentru început de aprilie

PROGNOZA METEO: Joi, temperaturile sunt în creştere şi vremea va fi caldă pentru început de aprilie, mai puţin în est şi în sud-est unde va fi apropiată de normalul termic.

02 apr. 2014, 14:58
PROGNOZA METEO: Temperaturile sunt în creştere. Vremea va fi caldă pentru început de aprilie

PROGNOZA METEO: Meteorologii prognozează aşadar de la 8-9 grade în Delta Dunării până în jur de 22 grade în Banat. Norii se înmulţesc temporar peste nordul, nord-estul şi centrul ţării şi aduc ploi slabe în Maramureş şi ceva mai puţine în Moldova, în nordul Crişanei şi al Transilvaniei.În restul ţării cerul va fi variabil. Vântul se intensifica temporar în vest şi în zonele estice precum şi la munte.

Temperatura creşte uşor şi în Capitală, iar vremea se apropie de normalul datei din calendar, cu 16-17 grade după amiază. Norii acoperă parţial cerul, iar vântul îşi face simţită prezenţa fără să devină supărător.

PROGNOZA METEO: Vineri, temperaturile continuă să crească şi va fi cald pentru această perioadă, mai ales în vest, în centru şi în sud, cu maxime ce pleacă de la 13 grade în nordul Moldovei şi ajung la 24 grade în sudul extrem, poate şi în sudul Banatului. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe în Moldova şi ceva mai puţine în Maramureş şi în estul Transilvaniei, dar noaptea nori tot mai groşi acoperă sudul, sud-vestul şi centrul ţării şi aduc ploi, iar la pe crestele montane trecător lapoviţă şi ninsoare. În prima parte a zilei vântul e mai turbulent în Moldova şi la munte apoi se intensifica în jumătatea de sud a ţării.

PROGNOZA METEO: Vremea se încălzeşte şi în Capitală, maximele ajung la 22, 23 grade, cu 5..6 grade mai cald aşadar decât în mod obişnuit la început de aprilie.

PROGNOZA METEO: Sâmbătă vremea întoarce rapid foaia. Se răceşte, mai accentuată în sud şi în vest, unde maximele sunt chiar şi cumai mult de 10 grade în scădere faţă de ziua de vineri, cu maxime de la doar 8 grade în sud şi în sud-est până la cel mult 18 grade în nordul Crişana. Şi tot în sud şi în sud-vest cerul e mai mult noros şi ploile continuă, dar spre nord vremea devine treptat frumoasă după ce doar în primele ore mai cad ploi izolate. Dimineaţă izolat vor fi condiţii de ceaţă. vântul suflă mai alert în vest şi în est dar şi la munte.

Şi în Capitală temperaturile scad drastic sâmbătă, maximele nu mai trec de 10 grade. Cerul e mai mult noros, temporar plouă, iar vântul suflă cu intensificări ce scad temperatura resimţită, aşa că nu e cazul să va faceţi planuri pentru a petrece ziua în aer liber.

PROGNOZA METEO: Duminică temperaturile cresc uşor, dar vremea e încă răcoroasă în est şi în sud. Mai sunt înnorări în sdud-vest şi în sud, poate şi câteva picături de ploaie în  primele ore. Maximele vor fi cuprinse între 9..10 grade în Dobrogea şi 17 grade în vest. În prima parte a săptămânii viitoare vremea va fi în general frumoasă şi se încălzeşte treptat, până maxime ce trec de 20 grade în vest şi în sud mai ales. Şansele de ploaie cresc abia la jumătatea săptămânii în vest şi în nord.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vreme schimbătoare la început de aprilie. La munte va fi lapoviţă


loading...