PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă până la 23 de grade, dar miercuri vremea se schimbă

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte, iar temperaturile vor urca până la 23 de grade, în unele regiuni. Totuşi, ziua de miercuri va aduce o răcire accentuată a ţării, la munte fiind aşteptate chiar şi ninsori.

30 mart. 2014, 14:17
PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă până la 23 de grade, dar miercuri vremea se schimbă

PROGNOZA METEO. Săptămâna care urmează debutează cu vreme caldă în toate regiunile ţări, la amiază vor fi temperaturi de la 11 grade în Delta Dunării până la 23 de grade în vestul Olteniei, cu aproximativ 7 grade mai mari decât ar trebui în ultima zi de martie. Iar ca aspect, doar în nord-vestul ţării, către seară, apar câţiva nori ce lasă izolat ploi slabe, în rest soarele predomină şi se anunţă o zi frumoasă, cu câteva rafale de vânt doar pe crestele înalte de munte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni va fi ceva mai cald decât ar trebui la această dată, aproximativ 20 de grade vor indica termometrele după prânz, cu soare generos şi vânt domol întreaga zi.

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea rămâne caldă în cea mai mare parte a ţării şi doar în estul Transilvaniei şi jumătatea de nord a Moldovei vor fi temperaturi normale pentru început de aprilie. Iar în est şi soarele este mai scump la vedere, norii predomină şi local plouă slab. În celelalte regiuni, rămâne timp frumos, ziua va fi însorită şi nu se anunţă precipitaţii, însă vântul devine mai alert atât în nord-est şi la munte, cât şi în centrul şi sud-vestul ţării. Prin urmare, la amiază abia se ating 11 grade în nordul Moldovei, însă în vestul şi sudul Olteniei mercurul se ridică în termometre spre aproximativ 22 de grade foarte generoase.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, vremea rămâne frumoasa şi caldă, 19….20 de grade va fi maxima zilei, cu soare pe săturate şi fără vânt nervos.

PROGNOZA METEO. Miercuri însă registrul meteo se schimbă, vremea se răceşte uşor în toate regiunile, dar mai ales în cele din jumătatea estică a ţării, unde temepraturile scad sub normele începutului de aprilie. Vor fi deci maxime la scara întregii ţări de la numai 5 grade în Moldova, până la 20 de grade în Banat şi Dealurile Crişanei, unde rămâne totuşi un pic mai cald decât ar trebui. Norii vor fi prezenţi în estul, centrul şi sudul ţării, unde pe alocuri plouă slab, iar în noaptea următoare la munte vor predomina ninsorile şi spre dimineaţă şi în Moldova vor fi posibile lapoviţe şi fulguieli izolate. În plus, şi vântul dă semne de agitaţie în Dobrogea, Muntenia şi Oltenia, precum şi în zona montană. Iar în zorii zilei, dar mai ales în noaptea următoare, în nord, nord-est şi centru din nou apare bruma.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, temperatura scade simţitor faţă de ziua precedentă, vremea devine răcoroasă pentru această dată, cu o maximă termică în jurul a numai 11 grade. Iar cerul nu va mai fi senin, se aşteaptă înnorări şi trecător va ploua slab, iar vântul va avea şi el intensificări temporare pe parcursul zilei.

PROGNOZA METEO. Joi, deşi temperaturile cresc puţin faţă de ziua anterioară, vremea rămâne totuşi răcoroasă în regiunile extracarapatice. În rest însă va fi mai cald, iar la amiază se vor înregistra temperaturi de la 8 grade pe litoral şi în Moldova, până la 21 de grade în Dealurile de Vest. Nu va fi însă o zi senină, cerul se acoperă din când în când de nori şi pe alocuri plouă slab, mai ales în sudul ţării pe parcursul zilei, pentru ca spre seara şi noaptea ploile să apară şi prin nord. Cu vânt mai agitat la munte, dar şi în regiunile vestice şi cele de răsărit. Iar pentru zilele de weekend, meteorologii spun că vineri temperaturile continuă să crească, ne vom bucura de vreme caldă în toată ţara, însă pentru sâmbătă şi, mai ales, duminică, se aşteaptă o răcire, în special, în estul, sudul şi centrul ţării, unde vremea devine răcoroasă pentru prima decadă a lunii aprilie. În plus, şi probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi destul de mare în majoritatea regiunilor.