Prognoza meteo. Urgia se extinde în weekend, vom avea potop cu grindină şi vijelii. De luni, iese curcubeul

Cerul va fi variabil la noapte, cu înnorãri şi izolat averse slabe însoţite de descãrcãri electrice la începutul intervalului în nord-vestul ţãrii şi în zona Munţilor Apuseni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice. Temperaturile minime se vor situa între 6 şi 17 grade, cu valori mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe alocuri se va forma ceaţã.
Filip Stan
24 mai 2024, 13:58
Prognoza meteo. Urgia se extinde în weekend, vom avea potop cu grindină şi vijelii. De luni, iese curcubeul

Prognoza meteo  SAMBATA

TARA
Vremea va fi caldã în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara, când vor fi averse, pe alocuri însoţite de descãrcãri electrice, în zonele montane şi submontane, în Transilvania şi pe arii restrânse în rest. Izolat, cantitãţile de apã vor depãşi 20…30 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului (viteze în general de 55…65 km/h), iar local şi cu viteze mai mici pe parcursul zilei şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil ziua şi senin noaptea. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare pe parcursul zilei (viteze în general de 35…45 km/h). Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

Prognoza meteo DUMINICA

TARA
Vremea se va menţine caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zonele montane, unde izolat vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri ziua în sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, cu valori mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.
BUCURESTI
Vremea se va menţine caldã. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul zilei. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã va fi de 11…13 grade, uşor mai scãzutã la periferie.

ANM anunţă cod galben de fenomene extreme în 7 judeţe

Prognoza meteo LUNI

TARA
În regiunile estice, vremea se va rãcori, cerul va fi mai mult noros, local va ploua, iar vântul va avea intensificãri. În restul ţãrii, vremea va fi caldã; înnorãri temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice şi scurte rafale de vânt vor fi din orele dupã-amiezii în Carpaţii Meridionali şi Occidentali şi zonele submontane aferente, iar în restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile pe arii restrânse, cu probabilitate mai mare în sud. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe alocuri se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 8 şi 14 grade.

BUCURESTI
Vremea va fi în continuare caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi condiţii pentru averse mai ales seara şi noaptea. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade, anunţă ANM.

Prognoza meteo MARTI

TARA
Vremea se va rãcori în toate regiunile, iar în sudul şi în estul ţãrii, precum şi în zonele montane şi submontane va fi în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii mai mici. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantitãţi de apã însemnate. Izolat vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Soarele alungă ciclonul din România, vine vara!

BUCURESTI
Vremea se va rãcori şi va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi perioade cu averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 22…24 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade.

Prognoza meteo MIERCURI, JOI, VINERI

TARA
Valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei în prima zi, apoi vremea va deveni caldã. Instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã în majoritatea zonelor.
BUCURESTI
La începutul intervalului, regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru sfârşitul lunii mai, apoi vremea va deveni caldã. Probabilitatea pentru averse va fi ridicatã.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Cuplu-bombă! Fostul a trădat-o cu Ramona Olaru, iar actualul și-a părăsit iubita
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la CURTE. Este cea mai bună soluție pe care o au
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Caniculă și furtuni în România: Meteorologii au emis noi avertizări
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?