PROGNOZA METEO. Vezi cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO. În următoarele zile, vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru această dată din an. Sunt aşteptate precipitaţii, însă, de luni cresc, iar maximele vor caracteriza un regim termic normal pentru această dată din an, cu maxime între 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei şi 17 grade in Lunca Dunarii.

25 mart. 2016, 13:14
PROGNOZA METEO. Vezi cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi în regiunile vestice, nordice şi centrale, local vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. În zona montană se va semnala lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade in estul Transilvaniei şi 13 grade in Dealurile banatului si in sud-vestul Olteniei.

BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar în primele ora e posibil sa mai avem conditii de ploaie slabă. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade

PROGNOZA METEO DUMINICA

Vremea se va menţine uşor mai rece decât normalul termic al acestei date calendaristice. Astfel, temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 6 grade in Esul Transilvaniei şi 14 grade in sudul Olteniei. Cerul va fi temporar noros şi vor cadeaprecipitaţii în general slabe cantitativ. Local în jumătatea de vest şi izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar în zonele montane şi submontane vor fi ninsori sau lapoviţe. Dimineata devreme si noaptea va mai fi bruma in nord şi in centru şi pe arii mai restrânse în rest.Vântul va sufla cu intensificări tempoare în zona montană înaltă şi în sudul Banatului.

BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 11 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

Temperaturile cresc faţă de ziua anterioară si maximele vor caracteriza un regim termic normal pentru această dată din an, cu maxime între 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei şi 17 grade in Lunca Dunarii. Vor fi innorari, mai accentuate seara şi în cursul nopţii îndeosebi în regiunile sudice, vestice şi parţial în centru, unde însă doar pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte, mai ales pe crestele înalte ale Carpaţilor Meridionali trecător vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla mai turbulent în zona litoralului.

BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi faţă de ziua anterioară, maximele de 13..14 grade prognozate de catre meteorologi reprezintă un regim termic normal. Cerul va avea înnorări, mai ales în prima parte a zilei probabilitatea de apariţie a ploilor slabe e redusă.

PROGNOZA METEO, TENDINTA

Incălzirea continua saptămâna viitoare si este chiar accentuata, daca marti maximele vor fi intre 9 si 19 grade, de miercuri pana aproape de weekendul viitor vremea devine mult mai calda decat mod normal la sfarsit de martie si inceput de aprilie in toate regiunile, cu maxime care se pot apropia chiar de 25 grade.

Marti ploua si vantul sufla destul de tare mai ales in regiunile vestice, centrale şi nordice iar in extremitatea nordică a Carpaţilor Orientali, trecător vor fi şi precipitaţii mixte, apoi insa sanse mai mari de precipitatii vor fi in extremitatea nordica si de nord-vest.

Citeşte şi Cod GALBEN de INUNDAŢII pentru mai multe judeţe. Vezi zonele aflate sub atenţionare