PROGNOZA METEO. Vreme caldă cu temperaturi până la 25 de grade Celsius. Cum va fi vremea de Florii şi Paştele Catolic

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme caldă în următoarele zile. Termometrele vor indica până la 25 de grade Celsius. La sfârşitul săptămânii, când ortodocşii sărbătoresc Floriile, iar catolicii Paştele, temperaturile mai scad puţin, dar vremea se menţine frumoasă în toată ţara.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 10:31
PROGNOZA METEO. Vreme caldă cu temperaturi până la 25 de grade Celsius. Cum va fi vremea de Florii şi Paştele Catolic

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține frumoasă şi va continua să se încălzească, devenind mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 10 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde spre dimineață se va forma brumă. Cerul va fi senin, cu înnorări trecătoare din a doua parte a nopții în nordul și nord-estul țării, unde cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului, pe crestele montane și în nord-estul teritoriului.

BUCUREȘTI. Vremea va fi frumoasă şi va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor fi mai coborâte față de ziua precedentă și se vor situa în jurul mediilor multianuale în nordul, centrul și nord-estul teritoriului, în timp ce în rest vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales ziua în nordul, estul și centrul țării, unde izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări temporare în zona de munte, precum și în regiunile estice, iar noaptea în cele sud-estice, dar pe arii restrânse și la viteze mai mici, în prima parte a intervalului și în restul teritoriului. Izolat, noaptea, vor fi condiții de brumă în nord și în centru.

BUCUREȘTI Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime, în scădere în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice, se vor încadra între 11 și 20 de grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul a -5 grade. Pe arii restrânse în Transilvania și în Maramureș se va forma brumă.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de intervalul anterior, va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 5 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade, mai scăzute în estul Carpaților Orientali, unde se va forma brumă.

BUCUREȘTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă de 5…6 grade, mai scăzută în zona preorășenească până spre 3.

Săptămâna viitoare vremea va fi caldă pentru această dată în prima zi, apoi se va răci. Temporar vor fi precipitații, pe arii mai extinse în jumătatea de nord a țării și la munte.