PROGNOZA METEO. Vreme caldă în următoarele două zile, apoi se răceşte şi vin ploile

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caldă joi şi vineri în România, dar din weekend toamna îşi intră în drepturi. Cerul va avea înnorări și vor fi averse și descărcări electrice, la început îndeosebi în jumătatea de vest a țării, apoi și în restul teritoriului.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 18:57
PROGNOZA METEO. Vreme caldă în următoarele două zile, apoi se răceşte şi vin ploile

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ȚARĂ
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul zilei la munte, în nord-vestul, vestul, centrul și sud-estul țării, unde local vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nord-vestul teritoriului și 30 de grade în sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

 

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice, ziua pe arii restrânse, mai ales la munte, iar noaptea local, îndeosebi în vestul, sud-vestul și, parțial, centrul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar temporar și în restul teritoriului, dar cu precădere în regiunile vestice și estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul litoralului și 32 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA

ÎN ȚARĂ
Vremea va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări și vor fi averse și descărcări electrice, la început îndeosebi în jumătatea de vest a țării, apoi și în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar local se vor înregistra cantități de apă însemnate. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă în jumătatea vestică a țării, se vor încadra între 18…19 grade în vest și 30 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după-amiaza și noaptea și vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICA

ÎN ȚARĂ
Vremea se va răci, iar vântul va avea intensificări, în toate regiunile. În vestul, centrul și nordul țării, vor fi înnorări și,local, averse și descărcări electrice, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare și astfel de fenomeme se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade în nord-vest și 24…25 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 17 grade, ușor mai scăzute, spre 2…3 grade, în estul Transilvaniei.

BUCUREȘTI
Vremea se va răci, devenind normală termic pentru această dată, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări în cursul zilei. Cerul va fi variabil. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

 

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII DE LUNI PANA JOI

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. Probabilitatea pentru ploi pe arii extinse va fi mai ridicată în vestul, centrul și nordul țării.

BUCUREȘTI
Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. Trecător, mai ales la începutul intervalului, vor fi condiții de ploaie.