PROGNOZA METEO. Semne de primăvară, ninsori izolate doar la munte

PROGNOZA METEO. Vremea va fi caldă pentru această dată, mai ales în jumătatea de sud a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate ziua la munte, unde pe arii restrânse va mai ninge slab.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 19:24
PROGNOZA METEO. Semne de primăvară, ninsori izolate doar la munte

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și precipitații slabe, sub formă de ninsoare local la munte, predominant sub formă de ninsoare pe arii restrânse în centru și nord-vest și mai ales ploi izolat în rest. Cu totul izolat, vor fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, în special în zona înaltă, iar în restul țării va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -7 și 0 grade. Izolat se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi caldă pentru această dată, mai ales în jumătatea de sud a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate ziua la munte, unde pe arii restrânse va mai ninge slab, precum și în nordul, centrul și estul țării, unde izolat și trecător vor fi precipitații mixte. Noaptea, înnorările se vor accentua în regiunile intracarpatice, dar numai în vest și nord-vest, spre dimineață, vor fi precipitații, predominant ploi. Izolat vor fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi în zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în estul Transilvaniei și 14 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 4…5 grade în sudul Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, ziua și în general slab, noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi caldă, mai ales în sud-estul țării, unde cerul va fi variabil în prima parte a intervalului. În restul teritoriului, înnorările se vor accentua treptat și temporar se vor semnala precipitații slabe, mixte la munte și mai ales ploi în rest, ziua pe arii extinse în vest și sud-vest, iar spre seară și noaptea, local, în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar în prima parte a intervalului local și în sud-est. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de polei, iar noaptea în zonele joase, de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Maramureș și 12 grade în Dobrogea și Muntenia, iar cele minime se vor situa între -3 și 6 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi caldă. Cerul, variabil la începutul zilei, se va înnora treptat, iar spre seară și noaptea vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi caldă, îndeosebi în jumătatea de sud a țării. Cerul va fi temporar noros și doar cu totul izolat, mai ales în prima parte a zilei, în sud-est vor mai fi posibile ploi slabe, iar la munte fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua la munte și în est și sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -8 și 3 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi caldă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -8 și 5 grade. Mai ales noaptea, izolat, la câmpie va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 17.02.2020 ORA 08 – 20.02.2020 ORA 08

ÎN ŢARĂ: Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată în toate regiunile. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare în jumătatea de nord a țării și la munte.

LA BUCUREŞTI: Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă.