PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de toamnă, temperaturi peste mediile anuale. Ploi spre sfârşitul săptămânii

LA NOAPTE, vremea va fi rece pentru această dată în estul, sudul și local în centrul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, cu valori ușor mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest spre 10...11 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Mai ales spre dimineață se va forma ceață, local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

16 oct. 2022, 13:36
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de toamnă, temperaturi peste mediile anuale. Ploi spre sfârşitul săptămânii

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil în vestul țării și pe litoral și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 0 și 10 grade. Dimineața și noaptea, local în Transilvania și izolat în rest, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 2…5 grade.

PROGNOZA IERNII 2022-2023. Vom avea ger cumplit, se anunţă MINUS 25 de grade Celsius. Când vin ninsori viscolite, vortexul polar s-a rupt mai devreme

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în nordul și nord-vestul țării, unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice din Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 1 și 10 grade. Dimineața și noaptea, local în Transilvania și pe arii mai restrânse în rest, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 3…5 grade. anunţă ANM.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține caldă în jumătatea de sud a teritoriului, iar în celelealte regiuni valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă și se vor situa în jurul normelor climatologice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi slabe, local în Moldova și pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania și nordul Crișanei, iar noaptea, posibil și în Muntenia și Dobrogea. Noaptea, la munte, la altitudini mari, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, în nord-est și în extremitatea de sud-vest, iar spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse și în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice din sud, iar cele minime se vor situa între 1 și 12 grade. Dimineața, pe suprafețe mici în zonele joase de relief, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin ziua și în prima parte a nopții, apoi se va înnora, însă probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Prognoza meteo lunară. Vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. Ploile vor lipsi în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va răci în toate regiunile și va deveni rece pentru această dată. Pe parcursul zilei vor mai fi înnorări temporare și izolat ploi slabe în estul, sudul și centrul țării, iar la munte se vor semnala precipitații mixte. Noaptea, cerul se va însenina în majoritatea regiunilor, iar în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. Vântul va prezenta intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, precum și în zonele de munte, iar la intensitate mai redusă și pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa în general între -4 și 4 grade. BUCUREȘTI Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei când vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. DE VINERI PANA DUMINICA Vremea va fi rece pentru această perioadă, îndeosebi în timpul nopților și dimineților. Spre sfârșitul intervalului probabilitatea pentru ploi va crește în nordul și nord-vestul teritoriului.