PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în ultimele zile din septembrie. Câte grade vor fi în Capitală

Publicat: Luni, 21 Septembrie 2020 14:11 // Actualizat: Marţi, 22 Septembrie 2020 09:26 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se menține frumoasă și caldă în ultimele zile din luna septembrie, cu temperaturi maxime care se vor încadra între 22 și 31 de grade Celsius. În București, vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime de 28 de grade și minime de 12 grade.

La noapte, cerul va fi variabil în sud-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, cu precădere în grupa vestică a acestora. Temperaturile minime se vor situa între 6 și 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 1 grad. Cu totul izolat în depresiunile intramontane vor fi condiții de ceață. BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 12...13 grade, maiscăzută în zona preorășenească până în jurul a 9 grade.

Marți, vremea se va menține frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil. Vântul va sulfa slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în nordul Moldovei, dar și în zonele montane, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Meridionali (rafale de 55...60 km/h). Temperaturile maxime vor fi de la 22...23 de grade pe litoral și în depresiunile Carpaților Orientali, până la 29...30 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 17 grade. Dimineața și noaptea, în depresiunile intramontane, izolat vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10...13 grade.

Miercurea, vremea va fi caldă pentru această perioadă, izolat călduroasă după-amiaza în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice și sud-vestice, unde mai ales spre seară și noaptea, local vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, Moldova și în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai ascăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 3 grade. Dimineața și mai ales noaptea, izolat se va forma ceață.

În București, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 12...15 grade.

Joi, vremea va fi în continuare caldă, local călduroasă după-amiaza în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vest, nord-vest și în zonele de munte, unde pe arii restrânse, mai ales ziua, se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime în general între 8 și 18 grade. Dimineața și noaptea, izolat, se va forma ceață.

În București, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 29 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

Vineri, valorile termice vor fi în creștere ușoară în regiunile vestice, iar în restul teritoriului vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, caracterizând în continuare o vreme caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat averse, posibil însoțite de descărcări electrice ziua la munte, iar seara și noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat și în zona montană, cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, va fi ceață.

În București, vremea va fi călduroasă după-amiaza, cu o temperatură maximă de 30...31 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 15...17 grade.

DE SAMBATA PANA LUNI Vremea se va menține caldă pentru această dată, chiar călduroasă după-amiaza în regiunile sudice și sud-estice. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în jumătatea de vest a țării, precum și în zonele de munte.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti meteo prognoza meteo Romania vreme
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H