PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă şi caldă pentru data din calendar. Când se răcoreşte

Publicat: Duminică, 20 Septembrie 2020 18:21 // Actualizat: Duminică, 20 Septembrie 2020 18:21 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil în sud-estul țării și mai mult senin în rest.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil în nordul teritoriului și în extremitatea de sud-est și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, mai scăzute spre 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest până în jurul valorii de 16 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 11...12 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 8 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil în sud-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 1 grad. Cu totul izolat în depresiunile intramontane vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade, mai scăzută în zona preorășenească până spre 9 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va menține frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil în sud-estul țării și la munte și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, iar în cursul zilei, local și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi de la 22...23 de grade pe litoral și în depresiunile Carpaților Orientali, până la valori în jur de 29 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 16 grade. Dimineața și noaptea, în depresiunile intramontane, izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13...14 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 10 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi caldă pentru această dată în toate regiunile, chiar călduroasă după-amiaza în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde mai ales spre seară și noaptea, pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului, în cea mai mare parte a Moldovei și în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 12...15 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menține caldă, local călduroasă după-amiaza în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, nord-vestul, centrul țării, precum și în zonele de munte, unde izolat se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în zona montană înaltă și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi de la 7...8 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până la 18...19 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în continuare caldă pentru această dată, călduroasă după-amiaza cu o temperatură maximă de 30...31 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

DE VINERI PANA DUMINICA În prima zi a intervalului vremea va fi caldă, apoi se va răci în special în jumătatea de nord-vest a teritoriului, unde valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte.

Citeşte şi Un Vortex Polar anunţă iarnă grea! A fost înregistrată deja cea mai scăzută temperatură din această toamnă

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo prognoza meteo vremea in bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8731
RON
27 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H