Prognoza meteo. Vreme instabilă în weekend. Se anunţă ploi şi vijelii

Prognoza meteo. Meteorologii anunţă vreme instabilă în weekend. Se anunţă ploi torenţiale însoţite de descărcări electrice şi vijelii. Temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar.

04 iun. 2021, 17:06
Prognoza meteo. Vreme instabilă în weekend. Se anunţă ploi şi vijelii
Prognoza meteo. Vreme instabilă în weekend. Se anunţă ploi şi vijelii

PROGNOZA METEO. LA NOAPTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări în est, sud-est și la munte, unde doar izolat, îndeosebi în primele ore ale intervalului, se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 și 16 grade.

Vremea ]n BUCUREȘTI. Cerul va avea înnorări, iar la începutul intervalului vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va deveni în general instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale datei. Temporar înnorările vor fi accentuate și îndeosebi după-amiaza și seara vor fi perioade cu averse și descărcări electrice local în nord și pe arii restrânse în rest. Noaptea, astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse în jumătatea nordică a țării și pe suprafețe mici în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare de apariție în sud-est.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 16 grade.

Citeşte şi Prognoza meteo pentru iunie. Vreme mai rece decât normalul perioadei şi ploi, în special în prima jumătate a lunii

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Temporar înnorările vor fi accentuate, iar după-amiaza și la începutul nopții, probabilitatea pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate pe parcursul zilei și la începutul nopții, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala la deal și la munte, local în centru, est și sud-est și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe spații mici se vor înregistra cantități de apă însemnate. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului la munte, îndeosebi în zona înaltă și la viteze mai mici și în nord-est, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul teritoriului, iar cele minime între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei și în primele ore ale nopții, când vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, însă mai ales în a doua parte a zilei, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, local în zona de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu precădere în sudul, centrul și estul țării. Vor fi condiții de grindină, iar izolat îndeosebi la munte și în dealurile subcarpatice din sud, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Ploi şi vreme rece în următoarele zile, temperaturile abia trec de 20 de grade

PROGNOZA METEO MARTI. În regiunile estice, centrale și sudice, precum și în zonele de munte, gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere și se manifesta mai ales după-amiaza și seara prin înnorări temporar accentuate, averse locale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat vor fi condiții de grindină. În restul țării, astfel de fenomene vor fi posibile doar pe arii restrânse. Valorile termice se vor situa în continuare în jurul mediilor multianuale specifice pentru prima decadă a lunii iunie, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor mai fi condiții de ceață, potrivit ANM. 

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, însă mai ales după-amiaza și seara gradul de instabilitate va fi în creștere, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi ridicată. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

DE MARTI PANA VINERI Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, însă mai ales în sudul, centrul și estul țării, precum și la munte vor fi intervale cu fenomene asociate instabilității atmosferice, mai frecvente în cursul după-amiezilor.